![]() |
#1 | |||
![]() İngiliz şarkıcı öldü.
![]() İngiliz şarkıcı Amy Winehouse'un evinde ölü bulunduğu bildirildi. İngiliz haber ajansı Press Association (PA), 27 yaşındaki Winehouse'un Londra'nın kuzeyindeki evinde ölü bulunduğunu aktardı. Londra polisi, alkol ve uyuşturucu bağımlısı olduğu bilinen ve birçok defa tedavi gören Winehouse'un ölümünü doğrularken, ölüm nedeninin henüz bilinmediği açıklandı. Winehouse geçen ay çıktığı Avrupa turu çerçevesinde Sırbistan konserini yarıda kesmiş, 20 Haziran'daki İstanbul konserini ise iptal etmişti. Şarkıcının "Frank" ve "Back to Black" adlı iki albümü bulunuyordu. 14 Eylül 1983'de doğan, 5 Grammy ödüllü Amy Winehouse, soul ve caz müziğinin önde gelen seslerinden biri olarak kabul ediliyordu. AA
![]() Konu sudaduran tarafından (07-23-2011 Saat 23:23 ) değiştirilmiştir.. |
||||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() zaten psikolojik sorunları olan bir insandı...
Alkol koması olabilir... Uyuşturucudan olabilir... Belkide intihardır... Belki hiç biri değildir hastalıktandır... Iyi bilmezdik sevenlerine başsağlığı dileyeyim ne diyeyim başka birşey diyesim gelmiyor... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İnanmıyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Alt yazıyı okuyunca direk uyuşturucudandır dedim doğru tahmin etmişim... Konserleri alkol yüzünden iptal oluyordu zaten, yazık günah başında gitmiş...
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() baksın ibret alsın millet
Baksan nesi eksik bu kadının dersin para pul hayran şöhret biraz tipten kaybı vardı ama oda kendini soktuğu abuk subuk haller yüzünden... Mal mülk ün niye huzur getirmedide alkolda uyuşturucuda aradı huzuru... Imansizlik böyle eder ışte insanı... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Amerikan rüyası...!
Alkol,uyuşturucu,özgürlük...! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() la bu sanat camiasındada aşırı dozda uyuşturucu/alkol ile evinde sabaha karşı ölü bulunma moda oldu sanırım,bu kaçıncı la..neyse birkaç gün sonra haberler çıkmaya başlar "amy ölmedi dublörü öldü,o şimdi uzaklarda yaşamına devam ediyor" vs. diye
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() yazık olmuş yaradanın verdiği bir hayatın,ruhun nasıl ziyan edileceğini bütün dünyaya gösterebildi..genç yaşına,sevenleri ve ailesi için üzüldüm.
winehouse da şarap evi demek bu arada hizaya gelin ona göre. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() napak...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Tv'de de son dakika olarak dakikalarca tekrarlana tekrarlana geçti bu haber. Sanki çok çok önemli bir habermiş gibi. Bayanı ilk defa gördüm, adını ilk defa duydum ve ölümü benim umrumda bile değil. Kişi nasıl yaşarsa öyle ölürmüş.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|