AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 11-17-2008, 15:51   #1
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
Standart FLAŞ-Aydın Doğan muradına erdi
MANŞETTEN VURDU RAFİNEYİ KURDU

FLAŞ-Aydın Doğan muradına erdi
Başbakan Erdoğan ile Doğan Grubu'nun Patronu Aydın Doğan arasında patlayan savaşta yeni gelişme.

Hatta Erdoğan&Doğan kavgasında bu durumu bizzat Aydın Doğan ifşa etmişti. Doğan, Çalık Grubu'nun patronu Ahmet Çalık'ı da hedefe koyarak şöyle konuşmuştu: "Ben Başbakan'a '2.5 milyar dolar paramız var. Biz bu ülkede yatırım yapmak istiyoruz. Biz sizden ne teşvik ne de kredi istiyoruz. Biz bu ülkede yatırım yapmak istiyoruz. Ben sizden ruhsat istiyorum, ben o ruhsatla yatırım yapacağım, rafineri kuracağım' dedim. Nerde kuracaksın dedi? Ceyhan'da dedim. Hayır olmaz orayı Çalık Grubu istiyor dedi. Ben de Çalık da kursun ben de kurayım dedim. ama kabul etmedi."

Bu sözler daha sonra Doğan Grubu manşetlerine taşınmıştı. Ancak Erdoğan o gün izin vermediği Rafineri iznini şimdi ani bir kararla verdi.

Erdoğan'ın Aydın Doğan'la beraber Ülkü Güney'in oğlunun düğününde nikah şahidi olması sonrası başlayan "barış dönemi" böylece hasat mevsimine girdi.

Doğan Grubu'na önceki hafta iki AK Parti'li milletvekilinin imzasıyla 800 trilyonluk vergi kıyağı Aktifhaber'in dile getirmesinden sonra direkten dönmüştü.

Ancak Aydın Doğan'a direkten dönen bu "iyilik" Rafineri izniyle farklı biçimde hayata geçirilmiş oldu. (Aktifhaber)

17.Kasım.2008

siyah gül 07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-17-2008, 16:56   #2
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Yorumsuz
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-17-2008, 16:59   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Neden verilmediğini başbakan açıklamıştı,haklıydı da.Şimdi verilmesi trajikomik.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)