![]() |
#1 |
![]() Güney'in 2001'deki polis ifadesi Video
Ergenekon Terör Örgütü'nün temelinde yatan gizemli isim olArak görülen Tuncay'ın Güney'in 2001 yılıdna verdiği ifadenin görüntüleri yayınlandı... ![]() Tuncay Güney'in, Ergenekon Terör Örgütü hakkında ilk belgelerin de ortaya çıktığı gözaltında verdiği ifadenin video kaydı yayınlandı. NTV televizyonunda yayınlanan videoda Tuncay Güney, şu anda Ergenekon'dan tutuklu bulunan eski polis müdürü Adil Serdar Saçan tarafından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde ifade veriyor. Güney'in ifadesinin ilk bölümü birazdan geliyor...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Gündeme damgasını vuracak bu gerçekten şok haberi http://www.yirmidort.tv/ adresinden tekip edebilirsiniz.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ben verdiği ifadenin tutanağının hepsini okudum.Tekrar kendi ağzından dinlemek güzel olacak.Bu görüntüler saklanıyordu.Herhalde Savcı Öz isteyince basına sızdı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Şerefsiz köpekler desem ayıp olur mu acaba..?
Resmen milletin kuyusunu kazıyorlar..Resmen aptal yerine koyuyorlar..Ve CHP zihniyeti bunları hala savunuyor..Bu dalganın onlarıda vurmasından mı korkuyorlar acaba..? İnsanın tüylerini diken diken eden itiraflar..Ve bunların hepsi adamdan saydığımız,saygı duyup güvendiğimiz şahıslar..Arkamızdan kuyumuzu kazanlar.. Allah bütün kötü planlarını ters yüz edip kafalarına geçirsin inşAllah.. Hükümetimiz ve milletimiz çok büyük bir sınavdan geçiyor..Allah yardımcımız olsun..!! |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ekranlardaki bu film şeridini çok beğendim,aksiyon macera...Ne ararsan mevcut..!Filmin başrol oyuncusu şimdilik Tuncay Güney;Çünkü hangi taşı kaldırsanız,altından Tuncay çıkıyor.Senaryosu Türkiye'ye Cumhuriyetini çökertmek olan bu filmin sonunu dört gözle bekliyorum..!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |