AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 11-06-2007, 20:00   #1
Kullanıcı Adı
bayonet
Standart flash haber herkes okusun!!!!!!!!!!!
hakkari dağlıcada baskından sonra 12 si şehit edilen 8 i kacırılan askerlerin hepsi aynı görev yerindeydi.kacırılan 8 asker pkk lı deniliyor.cünkü 12 si şehit edildi.neden 8 i kacırıldı deniliyor.neden onlarıda öldürmediler deniliyor..YENİ OKUDUM GAZETEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM.ACABA GERÇEKTENDE PKK LIMI PKKLI OLDUKLARINDAN DOLAYIMI ÖLDÜRMEDİLER.NEDEN 12 SİDE 8 İ DEGİL.

bayonet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-06-2007, 20:10   #2
Kullanıcı Adı
Yavuz_ErTürk
Bana göre nedenler şu. Yine de günahlarını almak istemiyorum ama paylaşmak istiyorum. Olaydan hemen bir gün sonra GATA da gazi düşen askerlerden 1 i ''çatışma o kadar sürdü ki bazı şehit düşen arkadaşlarımızın şarjörlerini kullandık. Bu mantıkla yola çıkacak olursak Allah korusun halimiz çok kötü.Daha fazla yorum yapmak istemiyorum....
Yavuz_ErTürk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-06-2007, 20:16   #3
Kullanıcı Adı
bayonet
bende günahlarını almak istemiyorum ama haberi okuyunca sok oldum ve mantıklı geldi neden 12 si öldüde 8 ini bıraktılar adamların amacı terör degilmi öldürmek mahvetmek pis günahları yanın ocaklarında.....eger öyle birsey varsa yanmışız demektir
Alt 11-06-2007, 20:26   #4
Kullanıcı Adı
bayonet
buarada son habere göre kacırılan askerlerin biri dtp millet vekilinin yegeni...artık gerisini siz düsünün söylenenler yani pkklı oldukları için öldürmediler.evet yorumlarınızı alalım
Alt 11-06-2007, 20:28   #5
Kullanıcı Adı
Yavuz_ErTürk
Onların hedefi öldürmek olsa o 8 askeri de şehit ederlerdi. Burda asıl hedefleri kendilerince haklı davalarını tüm dünyaya duyurmak ve DTP li vekilleri şirin göstermekti. Bu plan belki de aylar önce kuruldu..
Alt 11-06-2007, 20:30   #6
Kullanıcı Adı
Yavuz_ErTürk
yok arkadaşım o kadar amatör davranmaz o kansızlar haberin doğru olacağını sanmıyorum
Alt 11-06-2007, 20:30   #7
Kullanıcı Adı
bayonet
tabiki öyledir farklı amacları olsa sadece terör öldürülerdi neden öldürmediler birde peki neden askerler karsılık vermedi diger askerlerimiz son sarjörlerine kadar kullandılar peki neden 8 i catısamaya girmediler...............
Alt 11-06-2007, 20:35   #8
Kullanıcı Adı
bayonet
birde bordo bereliler cuma günü pesmerge kılıgına girip pesmergelerle beraber pkk lıların kamplarına giriyorlar pesmergeler askerlerin serbst bırakımasını istiyorlar onlarda hayır deyince bordo bereliler ates acıyorlar uarada 4 pkklıyı öldürüyorlar ve askerleri alıp geliyorlar askerler orda memnunlar..cumadan beri askerler sorguda pkk yla işbirligi içindemi diye ..neden karsılık vermediniz diye......ve dtpliler askerler geldikten sonra göztermelik kahraman ilan ediyorlar kendilerini.....isteyen stv nin internet sitesinden baksın fatih altaylının haberi videosuda var........
Alt 11-06-2007, 20:36   #9
Kullanıcı Adı
Yavuz_ErTürk
youtube yi takip ettim 2-3 gün orda her şey açıkça ortada idi. 8 i için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ama insan psikolojisinden biraz anlayanlar ortada dönenleri az- çok kestirebiliyordu
Alt 11-06-2007, 20:38   #10
Kullanıcı Adı
Beritan
ya bende şaşıyorum eli silahlı askerler neden teslim oldu........ben şehit olurum o adilere teslim olmazdım
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)