AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-22-2009, 18:33   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Ford tesislerinde Erdoğan rüzgarı
Ford Otosan Kocaeli fabrikasında üretilen Ford Transit Connect'in Kuzey Amerika'ya ihracına yönelik düzenlenen törene Başbakan Erdoğan damgasını vurdu.


22 Mayıs 2009 17:50

Ford Otosan Genel Müdürü Michael Flewitt, Kuzey Amerika'ya ihraç edilecek Ford Transit Connect'in çok başarılı olacağına, ABD ve Kanada'daki müşterilerin bu aracı çok seveceğine inandığını ifade etti.
Flewitt, Ford Otosan Kocaeli fabrikasında üretilen Ford Transit Connect'in Kuzey Amerika pazarına ihraç edilmeye başlanması dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Türk mühendisler ve işçiler tarafından üretilen Transit Connect'in Kuzey Amerika'ya ihracının Ford Otosan çalışanlarını gururlandırdığını dile getirdi.
Ekonominin durgun olduğu bir dönemde bu ihracatın Türk ekonomisini olumlu etkileyeceğini ifade eden Flewitt, ''Transit Connect'in çok başarılı olacağına, ABD ve Kanada'daki müşterilerin onu çok seveceğine inanıyorum'' dedi.
Türk mühendislerden oluşan ekibin aracı sadece geliştirmekle kalmadığını, aynı zamanda ABD pazarı için gerekli onayı da aldıklarını bildiren Flewitt, birçok ödül kazanan Transit Connect'in 2002'de piyasaya çıktığını, 60 ülkede 450 bin adet satıldığını söyledi.
-KIRMIZI CONNECT-
Konuşmaların ardından Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, aracın el yapımı maketini hediye etti. Erdoğan, platforma çağrılan işçilerle fotoğraf çektirdi.
Törende daha sonra, ihraç edilecek kırmızı renkteki ilk araç platforma getirildi. Camında Türk bayrağı bulunan aracın sürücü koltuğuna Başbakan Erdoğan geçti. Erdoğan'ın yanındaki koltukta ise Mustafa Koç yer aldı. Erdoğan, emniyet kemerini taktıktan sonra araçla fabrikadan limana doğru hareket etti. Erdoğan'ın limana gitme süreci, fabrikadaki ekranlardan, çalışanlara ve tören katılımcılarına canlı olarak izletildi.
Bu arada, geniş güvenlik önlemlerinin alındığı fabrikaya girmek için katılımcılar 3 kez güvenlik kontrolünden geçti.
Fabrikadaki işçiler, alanda bir bantla ayrılan sağ bölümde töreni izledi.
Öte yandan, Başbakan Erdoğan, tören alanına siyah bir Transit Connect ile geldi. Araçtan inişi sırasında işçiler Erdoğan'ı alkışladı ve ıslık çalarak sevinç gösterisinde bulundu.

AA

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım