![]() |
#1 |
![]() Moderator:Arkadaşım aynı kişinin iki kullanıcı kaydı açması yasak -Yok abi biz ikiziz.. -Hmm üye olmak için neler lazımmış okula? -Vatandaşlık ip numarası,e-mail adresi,6 adet avatar resmi..hı bir de imza ama en fazla 300x500 boyutlarında dikkat et.. -Vay alone naber abi? Ne o ismini değiştirmişsin.. -Ben alone değilim -Avatar aynı ama..Hadi hadi kıvırma.. -Kardeşim insan insana benzer derler Allah Allaaah.. -Abi Sezenin son albümü dinledin mi? -Yok -Bende var.. -Versene bir günlüğüne.. Mod:Paylaşım yasak.. -Ya saçmalamayın yaa.. -Yasak dedim.. -Abi naber yaa -İyidir senden naber -İyilik sağlık işte takılıyoruz.. Mod:Sohbet yasak,özelden konuşun -Ya gıcık olmaya başladım ha,sokakta bile konuşamıyoruz artık Mod:Bana deme..Admin orda.. -Noldu senin hatun işi? -Of yaa..Hiç sorma..Diğer elemanın itibar puanı fazlaydı hatun onu seçti -olm böyle avatar böyle imza..nasıl bırakır lan seni.. -aşk itibar puanıyla satın alınır mı derler ya..alınır işte.. -yok ki bir admin tanıdığımız kıyak geçsin - piyango aldım..10 itibar veriyo..bi çıkarsa var ya göstereceğim ben ona..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|