02-04-2012, 02:05 | #1 |
Forumda Yetki Neye Göre Veriliyor ?
Ekibimiz kısmına baktım da yetkili üyelerin nerdeyse yarısından çoğu forumda çok pasif.
Ak_kelebek 3 aydır foruma dahi uğramıyor eşref aynı şekilde neredeyse 3 aydır forumda yok. siyah gül 8 aydır foruma uğramamış. cihannur 10 gündür foruma uğramamış forum yöneticisi Seyyah neredeyse 2 aydır yok. başkanları zaten gören yok.. kala kala bir-iki yetkili sürekli forumda görünüyor onlar da kafalarına göre yorum silip, konu kapatıyorlar. bu yetkililerin yeterlilikleri neye göre belirleniyor? yetkili görevini çok iyi yapan Mavera, ALmi, AKıncı, Furkanca Bakış gibi forumda oldukça aktif olan kişilerin bu işi çok daha iyi yaptıkları aşikardı. bu isimlerden neden vazgeçildi veya neden küstürüldü? en ufak bir kelimede konu kapatarak nereye varacaksınız? özellikle forumda görmek istemediğimiz bazı yetkililerin yetenekleri forum üyelerine yapılacak bir anketle sınanabilir. barajı aşamayanların yetkisi alınsın. aynı şahıslardan çok kişi şikayet ediyor ama karşılarında bir muhatap göremiyorlar.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-04-2012, 02:07 | #2 |
Tartışılır.
|
|
02-04-2012, 02:08 | #3 |
Baskaldiri ve devrim....
Arap bahari yolunu sasirdi. Suriye yerine buraya ugradi. |
|
02-04-2012, 02:17 | #4 |
gercekten bu arkadaslar nerede özellikle esref ve seyyah ne oldu haberi olan var mi? ayrica almi de kendini cok özletti, acaba bir sorun mu var?
|
|
02-04-2012, 02:17 | #5 |
Beni saymamış
İyi hoşta saydıklarının hiç biri yönetici veya mod falan filan değil ki Seyyah hariç Cihannur genelde aktifti,ee doğal oalrak oskoca adamın özel hayatı var hep foruma girecek değil rötar yapması doğal |
|
02-04-2012, 02:22 | #6 | ||||
Alıntı:
Alıntı:
Başkanları derken Yalçın Bey'e haksızlık etmeyelim Alıntı:
Alıntı:
Konu NûN tarafından (02-04-2012 Saat 02:24 ) değiştirilmiştir.. |
|||||
02-04-2012, 02:24 | #7 |
üslubuna dikkat edemeyen arkadaşlar var...
hakaret edip ceza almayanlar oluyor burada... biz bir şey yazdığımızda hemen üzerimiz çiziliyor... ben sadece bu konuda adaletsizlik olduğunu düşünüyorum... forumun şu an ki yöneticileri bence geri kalan görevlerini gayet iyi idare ediyorlar. |
|
02-04-2012, 02:25 | #8 |
|
|
02-04-2012, 02:26 | #9 |
|
|
02-04-2012, 02:27 | #10 |
teşekkür ederim hacciye
bakın ne kadar da cici bir yetkili, hemen el attı soruna. anketin açılıp açılmayacağını kim belirleyecek, ve anketi kim, ne zaman açacak ? Mavera ve ALmi ricayla tekrar yetkili olurlar umarım. AKıncı ve furkanca bakış forumda yetkiyi en çok hakeden üyelerden. 2 üyeyi halk devrimiyle düşürüp bu 4 güzel insandan 2 sini iktidara getirebiliriz öyle inanıyorum ki forum çok daha güzel olacak. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|