AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 02-04-2012, 02:05   #1
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Arrow Forumda Yetki Neye Göre Veriliyor ?
Ekibimiz kısmına baktım da yetkili üyelerin nerdeyse yarısından çoğu forumda çok pasif.

Ak_kelebek 3 aydır foruma dahi uğramıyor
eşref aynı şekilde neredeyse 3 aydır forumda yok.
siyah gül 8 aydır foruma uğramamış.
cihannur 10 gündür foruma uğramamış

forum yöneticisi Seyyah neredeyse 2 aydır yok.
başkanları zaten gören yok..

kala kala bir-iki yetkili sürekli forumda görünüyor onlar da kafalarına göre yorum silip, konu kapatıyorlar. bu yetkililerin yeterlilikleri neye göre belirleniyor?

yetkili görevini çok iyi yapan Mavera, ALmi, AKıncı, Furkanca Bakış gibi forumda oldukça aktif olan kişilerin bu işi çok daha iyi yaptıkları aşikardı. bu isimlerden neden vazgeçildi veya neden küstürüldü?

en ufak bir kelimede konu kapatarak nereye varacaksınız? özellikle forumda görmek istemediğimiz bazı yetkililerin yetenekleri forum üyelerine yapılacak bir anketle sınanabilir. barajı aşamayanların yetkisi alınsın. aynı şahıslardan çok kişi şikayet ediyor ama karşılarında bir muhatap göremiyorlar.

Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-04-2012, 02:07   #2
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Tartışılır.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-04-2012, 02:08   #3
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Baskaldiri ve devrim....

Arap bahari yolunu sasirdi.
Suriye yerine buraya ugradi.
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-04-2012, 02:17   #4
Kullanıcı Adı
Mavera
gercekten bu arkadaslar nerede özellikle esref ve seyyah ne oldu haberi olan var mi? ayrica almi de kendini cok özletti, acaba bir sorun mu var?
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-04-2012, 02:17   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Beni saymamış
İyi hoşta saydıklarının hiç biri yönetici veya mod falan filan değil ki Seyyah hariç
Cihannur genelde aktifti,ee doğal oalrak oskoca adamın özel hayatı var hep foruma girecek değil rötar yapması doğal

Alt 02-04-2012, 02:22   #6
Kullanıcı Adı
NûN
Alıntı:
Ak_kelebek 3 aydır foruma dahi uğramıyor
eşref aynı şekilde neredeyse 3 aydır forumda yok.
siyah gül 8 aydır foruma uğramamış.
Bu arkadaşlar artık üstat Beylerbeyi.

Alıntı:
forum yöneticisi Seyyah neredeyse 2 aydır yok.
başkanları zaten gören yok..
Gelecekmiş, gelmezse o da üstat olacak.
Başkanları derken Yalçın Bey'e haksızlık etmeyelim

Alıntı:
yetkili görevini çok iyi yapan Mavera, ALmi, AKıncı, Furkanca Bakış gibi forumda oldukça aktif olan kişilerin bu işi çok daha iyi yaptıkları aşikardı. bu isimlerden neden vazgeçildi veya neden küstürüldü?
Mavera ve Almi kendilerin ayrılmak istediler. Akıncı ve Furkan'da bir takım olaylar yaşanmıştı ama tam hatırlamıyorum.

Alıntı:
en ufak bir kelimede konu kapatarak nereye varacaksınız? özellikle forumda görmek istemediğimiz bazı yetkililerin yetenekleri forum üyelerine yapılacak bir anketle sınanabilir. barajı aşamayanların yetkisi alınsın. aynı şahıslardan çok kişi şikayet ediyor ama karşılarında bir muhatap göremiyorlar.
Evet, teklife olur veriyorum. Yapılsın bu, iki ayda bir tekrarlansın. Böylece herkesin istediği bir orta yol bulunur belki de.

Konu NûN tarafından (02-04-2012 Saat 02:24 ) değiştirilmiştir..
NûN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-04-2012, 02:24   #7
Kullanıcı Adı
Blur
üslubuna dikkat edemeyen arkadaşlar var...

hakaret edip ceza almayanlar oluyor burada... biz bir şey yazdığımızda hemen üzerimiz çiziliyor...

ben sadece bu konuda adaletsizlik olduğunu düşünüyorum...

forumun şu an ki yöneticileri bence geri kalan görevlerini gayet iyi idare ediyorlar.
Blur isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-04-2012, 02:25   #8
Kullanıcı Adı
NûN
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gercekten bu arkadaslar nerede özellikle esref ve seyyah ne oldu haberi olan var mi? ayrica almi de kendini cok özletti, acaba bir sorun mu var?
Eşref askerde.
NûN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-04-2012, 02:26   #9
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
NûN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eşref askerde.

hadi ya.. nerede asker ki acaba, bildigim kadariyla kisa dönem yapacak.. o zaman en büyük asker bizim asker..
almi den haber var mi`?
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-04-2012, 02:27   #10
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
teşekkür ederim hacciye

bakın ne kadar da cici bir yetkili, hemen el attı soruna.

anketin açılıp açılmayacağını kim belirleyecek, ve anketi kim, ne zaman açacak ?

Mavera ve ALmi ricayla tekrar yetkili olurlar umarım. AKıncı ve furkanca bakış forumda yetkiyi en çok hakeden üyelerden.

2 üyeyi halk devrimiyle düşürüp bu 4 güzel insandan 2 sini iktidara getirebiliriz öyle inanıyorum ki forum çok daha güzel olacak.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)