08-16-2008, 11:57 | #1 |
Forumla Gerçek Hayat Karışırsa...
Anne yemek yaptıktan sonra:
-Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne.... Biri elinde kağıtla size adres sorunca: -Dostum link yanlış.İstersen bir kontrol et.... Fotoraf albümüne bakarken: -Capslar bir harika....... Biri beyendiği bir şey verince: -repi hakettin........ Kardeşten bir bardak su isterken: -Kardeşim bir bardak su getirirsen seni rep'e boğarım........ Birine hediye alırken: -Bu harika!Hemen indiriyorum........ Birine bir şey hazırladıktan sonra: -Senin için upload ettim........ Sınıfta biri küfrederse: -Oğlum manyakmısın?Banlanıcan şimdi...... Arkadaşlarına yemek yaptıktan sonra: -karmalarınızı bekliyorum..... Sanatçıdan imzalı foto alan üye: -hocam imzanız izin verilen boyutlardan büyük....... - ablaaaaa yeni aldıgım ayakkabılara bakmıycanmıııı - salondayım ben .. link ver..... -kızım kardeşinle oyun oyna az -tamam en son ne zaman.... kelime türetmece....şarkıyı tamalamaca.... hangisi seç..... +Ablaaa baksana bugün şu siyah elbisemi mi giyim yoksa pembe elbisemi? -Admine bi danış bakalım... -ay ablaa öldüm gülmekten +rep ver o zaman -ne repi beea +smiley yapmasını biliyosun ama -anneeee ben mod oldum +sen hala modmusun benim kendime ait bi sitem bile var -benim niye haberim yok +sölimde hackle diimi.... -baba araba nerde +garaja koydum olum -olmaz baba al sana eksi karma valla yakınlık makınlık tanımam basarım eksiyi +neden ne oldu? -motorlu taşıtlar ve modifiye bölümüne götür arabayı
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-16-2008, 14:51 | #2 |
-anneeee ben mod oldum
+sen hala modmusun benim kendime ait bi sitem bile var -benim niye haberim yok +sölimde hackle diimi.... :D :D :D + |
|
08-16-2008, 14:56 | #3 |
dün feyzayla konuşurken bu konu hakkında bir espirimiz olmuştu ....güzeldi :D
|
|
08-16-2008, 14:59 | #4 |
Fotoraf albümüne bakarken:
-Capslar bir harika....... :D :D :D +1 :-* |
|
08-16-2008, 15:00 | #5 |
- ablaaaaa yeni aldıgım ayakkabılara bakmıycanmıııı
- salondayım ben .. link ver..... güzeldi (+) :-* |
|
08-16-2008, 15:01 | #6 |
güzel olmuş ellerine sağlık... :-* :-* :-* :-* :-* :-*
|
|
08-18-2008, 11:48 | #7 |
teşekkürler okuduğunuz için
|
|
08-18-2008, 12:35 | #8 |
-ay ablaa öldüm gülmekten
+rep ver o zaman -ne repi beea +smiley yapmasını biliyosun ama canım süpersin yaa saol güldüm sayende ;) emeğine sağlık..+ :-* |
|
08-18-2008, 13:51 | #9 |
:D :D çok güzel tesekkürler
yakında gerçeğe dönecek bu tarz konuşmalar :-X |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|