![]() |
#1 |
![]() İlgi çekebilmek için nelerin yapıldığını söylemeye gerek yok.
1 kere izledim 10 dakikalığına ve o an inandım ki bu yarışma tutmaz,tutmayacağı için yaptıkları harcamaları karşılamak için acayip şeyler yapacaklar,daha doğrusu yaptıracaklar. Yarışma nedir,amaç nedir tam bilmiyorum. Camlı mekana başı boşları toplayıp tıkmışlar. Son zamanlarda oluşan olay ise -ilk izlediğimde tahmin ettiğim şeyler gerçekleşiyor tabi bu anda- kızların kıçlarını başlarını avret yerlerini açmaları. Bizzat severek gülerek zevk çığlıkları atarak anınarak açmaları. Üstlerinde erkekler tepinirken yapmalar. Açılan yerlerini evdeki hiç tanımadıkları erkeklerin örtmelerini dahi hoşlarına gidiyor. Taktik gayet açık,emir gelir ''kzıım eteğinin düğmesini bağlama ayağa kalkarken açılsın'',kız ''emredersin'',ee tabi para karşılığı bunlar.Sonuç malum çoluk çocuk izlerken hayatlarında ilk defa gördükleri şeyler. Fazla söze gerek yok,rtük neyi bekliyor merak ediyorum.Sanırım bu kişiler reyting için sevişmeye başlayınca rtük devreye girecek sanırım. Veya teşekkür plaketi verirler kim bilir ? Gerek yok dedim naptıkları konsuunda,varmış la.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() inci full izliyor
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Valla hocam doğrudur. Çok az derecede Tv izlediğim için hiç bir yarışma programını bilmiyorum. Oldukça Fransızım bu konuya nasıl bir yarışmadır bu amaç nedir ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |