07-13-2008, 15:30 | #1 |
fransadaki Ak gencler buraya
Fransadaki Ak gencler burada kendinizi tanitip sohbet edebilirsiniz
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-15-2008, 21:14 | #2 |
Öncelikle selamlar, ben Fransa nin Lyon sehrinde kaliyorum. Foruma bir arkadasin tavsiyesi üzerine katildim. Ben ailem sayesinde ak partiyi kesvettim, daha partimiz yeni kurulurken babam ak partili oldugunu benimde bu yoldan gitmemi söylemisti. Tabi o zaman siyasete ilgi duymuyordum bunun en büyük sebebide geçmis hükümetler veya partilerin hepsinide beceriksiz olarak gördügüm içindi ancak kisa sürede ak parti farkini gördüm, o günden beride ak parti hayraniyim, her ne kadar partiye olagandan öte bir faydam olmamissada, ilk oyumu gümrükte ak parti ye verdim ve bunun yaninda degisik internet sitelerinde ak parti ye karsi yapilan iftiralar veya karalama kampanyalarina bilgim ve fikirlerimle cevap vermeye gayret ettim, iste benim ak serüvenim sizdende haber bekliyorum
|
|
08-16-2008, 08:30 | #3 |
Hos geldiniz, insaAllah forumu begenirsiniz
|
|
08-17-2008, 17:42 | #4 |
hos bulduk, forum güzel
|
|
08-21-2008, 04:05 | #5 | |
Alıntı:
|
||
08-23-2008, 22:12 | #6 | |
Alıntı:
|
||
08-24-2008, 08:34 | #7 | ||
Alıntı:
cok guzel, Artik forumumuzda daha cok fransadan gurbetcilerimizi bekliyoruz |
|||
01-23-2011, 01:04 | #8 |
Sesimi , buradan, Fransa bölumunden duyan olur mu bilmiyom, ama in$allah olur. ben buradan, Yönetim ekibine bir dilegimi sunmak istiyorum. oda $udur, ben, bu bôlumun sorumlusu olmak isterim, eger ki olumlu bir cevap alirsam, çok mutlu olurum, ve yeniden bu bölumu hak ettidi gibi $ahlandirmak, ve yeni konular açip, in$allah, Fransadaki Ak Gençleri buraya çekip, yeniden bir dostluk ve karde$lik dayani$masini ortaya çikaririm. Cevap alma umidiyle, kalin saglikcakla.
Saygilar. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|