AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-20-2009, 07:20   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Freni patlayan kamyon dehşet saçtı...
İzmir'de freni patlayan kamyon 8 araca çarptıktan sonra durabildi. Kaza yeri savaş alanına döndü, 4 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.



İzmir'de frenini patlayan kamyonun kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasına dalması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 14 kişi de yaralandı.

Kaza, akşam saat 18.00 sıralarında Bornova ilçesi Osman Kibar Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Manisa'dan İzmir istikametine seyreden bir kamyon, freninin patlaması sonucu kavşakta kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasına daldı.

Kazada 8 aracı altına alarak sürükleyen kamyon, bir belediye otobüsüne çarparak durabildi. Kaza sonrası ortalık savaş alanına dönerken, ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 5'i ağır 14 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve ilk yardım ekibi sevk edildi. Kazada ölü sayısının artmasından korkuluyor.

KİMLİKLER BELİRLENİYOR


İzmir'in Bornova ilçesinde fren sistemleri arızalanan kamyonun 8 farklı araca çarpması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi öldü, 5'i ağır 14 kişi yaralandı.

Kazada hayatını kaybedenlerin Kadir Türközer (19), Semih Kaan Yağbasan (9), Gülnaz Yılmaz ile oğlu Tümaç Yılmaz olduğu belirlendi.

Kazada yaralanan, Berrin Menteşoğlu (42), Ilgın Şimşir (35), Gürkan Armağan (19), Ataberk Menteşoğlu (13), Ayça Kaya (22), Süleyman Çoban (50), Başak Gülhan (19), Hüseyin Özdemir (48), Hülya Çelik (33), Özlem Nezir Arga (35), Yeliz Şenler (30), Aysun Şener (39), Serkan Kaymaz (29) ve Soner Çakır (31) da kaldırıldıkları hastanelerde tedavileri devam ediyor.

Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.


ajanslar-haber7

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım