AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 10-17-2008, 01:46   #1
Kullanıcı Adı
MILLI DAVA
Thumbs up Fuardaki Kürdistan Haritasini Yirtti
İşçi Partisi Avrupa Temsilcisi Ali Mercan, 60. Frankfurt Kitap Fuarında Irak’ın kuzeyindeki bölgesel yönetim tarafından açılan standdaki bölücü haritayı yırttı.
Mercan, standın duvarından yırtıp aldığı haritayı "Yeter artık" diyerek yere attı ve hızla standdan uzaklaştı. Stand görevlileri ise Mercan’ın arkasından "faşist" diye bağırdı.
Ali Mercan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığının bir süredir bu standı kaldırma girişimleri olduğunu, şu ana kadar bir şey yapılmadığı için bu duruma daha fazla tahammül edemediğini ve İşçi Partisi temsilcisi olarak bu eylemi yaptığını kaydetti. Türkiye’nin bu yıl onur konuğu ülke olduğu 60. Frankfurt Kitap Fuarının resmi açılışı salı günü yapılmıştı.
Fuarda Irak’ın kuzeyindeki bölgesel yönetim tarafından açılan standda, Türkiye’nin bazı illerini de kapsayan sözde Kürdistan haritası asılmıştı.
00:23

http://www.korsanhaber.com/default.asp?haber=25566

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-17-2008, 02:10   #2
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Apo ile dağda halleşen de İşçi Partisi temsilcisi; sözde Kürdistan haritasını yırtan da...

Ve tabi ki insanlara kendilerini vatanperver olarak göstermeye çalışan ve birkaç kişiye bunu yutturan da...
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-17-2008, 02:14   #3
Kullanıcı Adı
islam
:smiley1146::smiley1146::smiley1146::smiley1146: :smiley1146:
komik
islam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-17-2008, 02:20   #4
Kullanıcı Adı
Gölge
Bu ahmaklar ancak kalem ve kağıtla çizerler haritayı biz kanla çizdik kanla kahrolsun pkk kahrolsun kürdistan kanımızın son damlasına kadar bu topraklar bize mezar olmadan düşmana gülizar olamaz ....
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-17-2008, 02:21   #5
Kullanıcı Adı
MILLI DAVA
Aynen katiliyorum mu alim bey efendi, Ben de hep derim Pkk yi yaratan Abd ,Abd istihbaratindan medet uman akp bu nasil is ?
Alt 10-17-2008, 02:26   #6
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Ben öyle demiyorum efendim; diyorum ki:

PKK'yı yaratan ülkenin kaşarları, peşkeş çekilen Türkiye; ABD'nin istihbaratına gerek kalmadan kendi istihbaratını hiçe sayan Genelkurmay...
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-17-2008, 02:40   #7
Kullanıcı Adı
MILLI DAVA
Alıntı:
Mu-Alim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben öyle demiyorum efendim; diyorum ki:

PKK'yı yaratan ülkenin kaşarları, peşkeş çekilen Türkiye; ABD'nin istihbaratına gerek kalmadan kendi istihbaratını hiçe sayan Genelkurmay...
ne alaka kardesim nerede yasiyorsun sen ?, amerika nin istihbarati sarti ile operasyon yapma anlasmasini yapan Basbakan ,elbette Genelkurmayin hatasi vardir simdi bana yok Genelkurmay uyumasaydi Askerlerimiz sehit olmayacakti hikayesini anlatma ,Asker basarili oldugu zaman hjükümet basarili basarisiz oldugu zaman asker hatali ne is,eger hükümet zamanindayani Bush görüsme sonrasini beklemeseydi kendi istihbaratiiza dayanarak hareket etseydi Askerlerimiz Amerika nin istihbarati sonucu bos camp i bombalamayacakti
Alt 10-17-2008, 02:47   #8
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
Mu-Alim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Apo ile dağda halleşen de İşçi Partisi temsilcisi; sözde Kürdistan haritasını yırtan da...

Ve tabi ki insanlara kendilerini vatanperver olarak göstermeye çalışan ve birkaç kişiye bunu yutturan da...
Kısaca çok güzel hazırlanmış bir tiyatro gösterisindeyiz. Birileri, sözde haritalarla, pkk ile, kalleşçe saldırılarla bu ülkenin sabrını zorlamaya çalışıyor. Akılları sıra o sabrı taşırıp ülkede Kürt-Türk arasında çatışma çıkartacaklar.

Hele biz sabredip şu doğuyu bir kalkındıralım, halka yeterli hizmeti götürelim, Diyarbakır başta birçok ili alalım, bakın o zaman neler oluyor. pkk'nın son günlerde iyice azmasının esas sebebi de budur. Bunun gerçekleşmesinden korkuyorlar.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-17-2008, 12:34   #9
Kullanıcı Adı
kanahmet
Anadolu`nun her karış toprağı kanla sulanmıştır. Sulanmaya da devam etmektedir. Böyle haritaları kimse kabul edemez. İşçi Partisi temsilcisi`nden yerinde bir tutum sergilemiş. Ben kimsenin günahını alamam düşüncelerinde samimi olmayabilir Ali Mercan, ama tutumu doğru.
kanahmet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-17-2008, 18:20   #10
Kullanıcı Adı
rikopasa
Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hele biz sabredip şu doğuyu bir kalkındıralım, halka yeterli hizmeti götürelim, Diyarbakır başta birçok ili alalım, bakın o zaman neler oluyor. pkk'nın son günlerde iyice azmasının esas sebebi de budur. Bunun gerçekleşmesinden korkuyorlar.[/COLOR][/SIZE][/I][/B]

Önce batırdığın batıyı kaldır ayağa , satıp savdığın şeyleri koy yerine ondan sonra kalkındırırsın doğuyu ... Dünya batıyor başbakana önlem al durum ciddi deniliyor , o ne yapıyor "sağlamız , ayaktayız , hamdolsun" diyor ...
Böylemi kalkındıracaksın doğuyu ...
rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)