![]() |
#1 |
![]() Futbolculardan Sağlam'a sitem Perde arkası... Fenerbahçe derbisi sonrası futbolcular soyunma odasında ve takım otobüsünde durum değerlendirmesinde bulundular ![]() Futbolcular kendi aralarında yaptıkları durum değerlendirmesinde "Hocamız Fenerbahçe'yi iyi izlememiş, hatta hafta içinde medyada çıkan haerleri bile okumamış. Fenerbahçe'nin Kazım'la sahaya çıkacağı belliydi. O kulvara önlem almaması ilginçti. Fenerbahçe'nin işine gelir gibi oynadık. Zico'nun taktikleri karşısında hiç bir şey yapmadı. Saha kenarında bizlere hakaret etmekle bu işler olmuyor. Önemli olan oyunu okuyabilmek. Serdar Özkan maçın ikinci devresinde çok iyiydi ve golünü attı ancak hocamız ne hikmetse onu oyundan çıkardı. Saha içinde bizler de hata yaptık ama Ertuğrul hocamızın hataları saha içinde hepimizin moralini bozuyor" yorumunu yaptılar. Menajer Sinan Engin ise Fenerbahçe yenilgisiyle ilgili bir açıklama yapmayacağını açıkladı kartalhaber.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bence şimdi futbolcular hemen suçu ertuğrul hocaya atmasınlar bi kere hiç istekli değillerdi... yazık oldu...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
ertuğrul istekli miydi.. tamam futbolcularda en büyük hata ama oyunu yönetecek bu ruhu onlara aşılayacak ben değildim heralde ertuğrul hoca çok yanlış yaptı hatta ilk defa değil sezon boyunca bu yanlışları yapıyor.. ve bu gidişlede yapmaya devam edecek |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() TAMAM herşeyin başı hocadır belki ertuğrul hocada istekli değildi ama.. futbolcuların kendilerine bakmayıp da hocayı suçlamalarını kınıyorum..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
futbolcular üzerlerinden o yükü atmak için hemen hocayı suçlamışlar ama bu durum ertuğrulu'un suçlu olmadığını göstermez... ertuğrul sağlam= iyi insan , kötü teknik adam geldiği andan beri bunu savundm ve savunmayada devam edeceğim... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() evt haklı olabilirsin tabiki mkötü teknik direktörlük konusunda ama ben biraz daha iyi niyetli yaklaşmak istiyorum olaya ..
daha çok yeniii ve genççç hataları olabilir... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Suçlamasınlar teknik adamı.
Gs'nin teknik adamı takım başında olmadığı halde takım galip gelmesini biliyor,herşey teknik adamda başlayıp onda bitmez. |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
neden daha olgunlaşmadan türkiye'nin en büyük takımlarından birine getiriliyor... madem olgun değil tam olarak bilmiyor bu işi beşiktaşın başında işi nedir ![]() burdada aslında denecek laf ona değil yine onu başa getiren yönetimde YÖNETİM İSTİFA!!! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() evet bu konuda sana tam destek veriyorum
zaten yıldırım demirören in serdar bilgili den nasıl başkanlığı çirkin yollarla devraldığını biliyoruz. bu nedenle HALA NE DURUYOSUNUZZZ YÖNETİM İSTİFA.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() mağlubiyetin mimarı Ertuğrul hocadır
90 dakka kazım ın getirdiği toplar alex in şovu ile bittti zaten ibo üzülmez hiç bir şey yapmadı otobandan farkı yoktu bizim o kanat yuh dedim ya bir adamı tutamadık |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|