AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 12-23-2007, 21:48   #1
Kullanıcı Adı
fatih_44
Standart G.Saray Ankara'da dondu kaldı
Turkcell Süper Lig'de 17. haftanın kapanış maçında G.Birliği OFTAŞ ile G.Saray 0-0 berabere kaldı. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadelede 90 dakika boyunca gol sesi çıkmadı ve G.Saray aldığı 1 puanla, puanını 36'ya çıkardı ancak Sivasspor ve F.Bahçe'nin gerisinde 3. sırada kaldı.

Ankara deplasmanına, hasta olan Feldkamp, sakat olan Lincoln, Linderoth, Ayhan, Okan ve Ümit Karan'dan yoksun çıkan Galatasaray, çok soğuk bir havada oynanan maçta rakibini geçmeyi başaramadı ve 1 puana razı oldu.

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI

Soğuk havaya rağmen Ankara 19 Mayıs Stadı'nın tribünlerini tıklım tıklım dolduran G.Saray taraftarları, maç boyunca sarı-kırmızılı takıma destek verdiler.

POZİSYONSUZ İLK YARI

Her iki takım da karşılaşmaya düşük tempoda başlarken, gol pozisyonu üretmekte zorlandı. Orta saha mücadelesi şekilden geçen maçta her iki ekip de oyunun temposunu arttıramayınca ortaya sıkıcı bir futbol çıktı. İlk yarının en önemli pozisyonu maçın 38. dakikasında geldi. Sabri'nin kullanıldığı köşe vuruşta topu önünde bulan Mehmet Topal, ceza sahası dışından çok sert bir şut attı ancak top direği adeta yalayarak yandan auta gitti.

SERVET CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

İlk yarının son dakikalarında, bir ikili mücadele sonrasında saha içi bir anda karıştı. İki takım futbolcuları arasında çıkan tartışma tatlıya bağlansa da, ev sahibi ekipten İbrahim, G.Saray'dan da Servet sarı kartla cezalandırıldılar. Servet, gördüğü bu sarı kartla cezalı duruma düştü ve ligin ikinci yarısının ilk maçında forma giyemeyecek. Bu pozisyonun ardından ilk yarı da sona erdi.

İKİNCİ YARI HAREKETLİYDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısı, ilk yarıya oranla çok daha tempolu başladı. Özellikle ilk dakikalarda G.Birliği OFTAŞ, G.Saray kalesinden gol ararken, G.Saray kontra ataklarla tehlike yaratmaya çalıştı. Ancak tüm bu tempolu oyuna karşın ilk yarıyla aynı olan şey iki takımın da gol pozisyonuna girememesi oldu.

SABRİ ÇIKTI MEHMET GÜVEN GİRDİ

G.Saray, maçtaki ilk oyuncu değişikliğini maçın 67. dakikasında gerçekleştirdi. Kalli'nin yerine takımın başında olan Ahmet Akcan, Sabri'yi oyundan alıp yerine Mehmet Güven'i oyuna sürdü.

OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ DE FAYDA ETMEDİ

Dakikalar ilerledikçe baskısını arttıran G.Saray, oyunun gidişatını değiştirmek için 3 dakika arayla 2 oyuncu değişikliği daha yaptı. 78. dakikada Hakan Balta'nın yerine Volkan Yaman oyuna girerken, 81. dakikada Barış'ın yerine gol umudu olarak Serkan Çalık oyuna alındı.

Bu değişiklikle 3'lü forvete dönen G.Saray, özellikle maçın son bölümlerinde yakaladığı fırsatlardan sonuç alamayınca Ankara'da çok önemli 2 puan bıraktı ve şampiyonluk yolunda 1 adım geriye düştü. G.Birliği OFTAŞ Spor ise, güçlü rakibinden aldığı 1 puanla, puanını 20'ye yükselterek ilk yarıyı orta sıralarda tamamladı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
5. dakikada Bülent'in ceza sahası dışından vuruşunda kaleci Orkun, topu 2 hamlede kontrol etti.
15. dakikada Tozo'nun yaklaşık 25 metreden yaptığı sert vuruşta top kaleci Orkun'da kaldı.
27. dakikada Galatasaray savunmasından atılan uzun topu Giray sektirince, Hakan Şükür kaleciyle karşı karşıya kaldı. Son anda araya giren İlhan, topu kornere gönderdi.
39. dakikada Sabri'nin sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda, kafalardan seken topla ceza sahasının dışında topla buluşan Mehmet Topal'ın sert vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta gitti.

kaynak sporx

fatih_44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-23-2007, 21:49   #2
Kullanıcı Adı
Yâren
yeni geldim ankaradan gerçekten soğuktu, yani normaldir donup kalması :
Yâren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-23-2007, 22:13   #3
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
galatasaray haftaya lider girdi 3. cikti :o :o
guzel bir haber ama futbolumuz adina yaris hep olsun sonuna kadar 3-4 takimla olsun
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-24-2007, 00:03   #4
Kullanıcı Adı
Sukût-u_Hayal
ne umduk ne bulduk... >

lider olucaz derken 3. olduk.... >
Sukût-u_Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-24-2007, 00:07   #5
Kullanıcı Adı
Nazende
Ağlamak istiyorum ya, gözyaşımda saklısın GS ama artık gülmek istiyorum
Nazende isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-24-2007, 00:11   #6
Kullanıcı Adı
Yâren
Alıntı:
Nazende Nickli Üyeden Alıntı
:D :D :D :D

şey pardon tutamadım bian kendimi... acınızı fbliler olarak paylaşıyoruz :'(
Yâren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-24-2007, 00:14   #7
Kullanıcı Adı
Nazende
Alıntı:
jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Gerçekti değilmi bu? öyleyse teşekkür ederiz centilmence bir davranış fb liler olarak..
Alt 12-24-2007, 00:18   #8
Kullanıcı Adı
AkSa- 34
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:

Gerçekti değilmi bu? öyleyse teşekkür ederiz centilmence bir davranış fb liler olarak..
ve sende inandın buna >
AkSa- 34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-24-2007, 00:22   #9
Kullanıcı Adı
Nazende
Alıntı:
AkSa- 34 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:

ve sende inandın buna >
Aksa abi sözlerimdeki tedirginliği fark etmediniz mi? Nezaket icabı teşekkür etim :P

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)