09-14-2007, 03:09 | #1 |
G.Saray`ı istiyorum"
Kayserili yöneticilerle görüşen Gökhan Ünal'ın, 'Galatasaray'a gitmek istiyorum. Lütfen transferim konusunda anlayış gösterin' dediği öğrenildi.
Bir bomba daha Transferde taraftarının yüzünü güldürmeye başlayan Galatasaray, bir bomba da Gökhan Ünal transferiyle patlatmayı planlıyor... Yıldız futbolcu için sık sık Kayserili yöneticilerle görüşen Sarı-Kırmızılılar, hep aynı yanıtla karşılaşıyordu: “Satmıyoruz.” Ancak Galatasaray Yönetimi yılmadı, temaslarını daha da sıklaştırdı. Ve bu girişimler, yavaş yavaş meyve vermeye başladı. Yöneticileriyle konuşan Gökhan Ünal, Kayserispor’a rest çekti. ‘Sözümü tuttum’ Mehmet Topuz’un sözleşmesini uzatarak gövde gösterisi yapan Anadolu kulübü, Gökhan’ın resti karşısında şaşkına döndü. Kral’ın, “Kayserispor’da misyonumu tamamladım. Elbette bu kulübün formasını giymekten gurur duyuyorum. Ama Galatasaray beni çok istiyor. Ben de Galatasaray’da oynamayı arzuluyorum. Kayseri’ye para kazandırmadan ayrılmayacağımı söylemiştim. Sözümü tuttum. Lütfen, siz de transferim konusunda anlayış gösterin” dediği ileri sürüldü.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-14-2007, 03:23 | #2 |
G.Saray`ı istiyorum"
inşallah...olur..
|
|
09-14-2007, 04:20 | #3 |
G.Saray`ı istiyorum"
çok iyi olur ama bu sene imkansız ...