![]() |
#1 |
![]() ![]() Yeni sezonda yabancı bir kaleci transfer etmek isteyen Galatasaray, Liverpool'un Kamerun asıllı Fransız kalecisi Charles Itandje'yi, İstanbul'a getirdi. Galatasaray ile transfer görüşmeleri yapmak üzere İstanbul'a gelen Itandje'nin Galatasaray Kulübü'nü ve İstanbul'u göreceği öğrenilirken, oyuncu ile transfer pazarlıklarının da halen devam ettiği kaydedildi. İki tarafın anlaşması halinde Charles Itandje ile sözleşme imzalanacak. ligtv.com.tr
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ınsAllah ıyıdır
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bu kim yaa >
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İyi adam cm de hep oynatırdım :D ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bu kim yahu liverpool'da böyle bi kaleci ilk kez görüyorum :D
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Adam liverpoolda kalede forma şansı bulamıyormuş haliyle o liverpoolun kalecisi varken..Takımımıza hayırlı olsun
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bence gereksiz bir transfer bizim aykutumuz yok mu o daha iyi bence hem tranfer yapmak istediğimiz kaleciin bir maçının izlemiştim neden yedekler kulubesinde oturuyo dersinizz :D :D :D :D :D :D
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Yabancı kontenjanının kaleciden yana kullanılmasına ben karşıyım aslında. Bir gömlek isterse düşük olsun, ama yerli kaleci olsun. Artık alınmışsa söyleyecek fazla bir söz yok ama. Hayırlısı olsun. İnşallah aldığı paranın hakkını verir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |