AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 06-01-2009, 01:43   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Standart "G.Saray'a gitmek istiyorum"

"G.Saray'a gitmek istiyorum"

Büyüklerin transfer listesinde bulunan genç yeteneklerden biri olan Ufuk Ceylan, gelecek sezon nerede oynayacağıyla ilgili olarak ilk kez konuştu. Kulübüne para kazandırarak gitmek istediğini belirten Ufuk, "Kendime Mondragon'u örnek alıyorum ve Galatasaray'da oynamak istiyorum" dedi.

Galatasaray’ın transfer gündeminde olan Ufuk Ceylan, Radyospor’da "Aydın Cingöz ile Haber Aktif" programında Galatasaray’a transferine ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Ufuk Ceylan, örnek aldığı kalecinin Galatasaray’ın eski file bekçisi Mondragon olduğunu söyledi. Galatasaray’ın kendisini istemesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Ufuk Ceylan, "Galatasaray’ın teklifi, beni çok gururlandırdı. Her futbolcu gibi bende Galatasaray gibi büyük bir takımda oynamak istiyorum. Bugüne kadar bütün hedeflerime ulaştım, bu sene şampiyon olduk, milli takıma seçildim." dedi.

"GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR"
Transferin gerçekleşmesi noktasında umutlu konuşan genç kaleci, "Umarım hem Manisaspor hem de Galatasaray açısından hayırlı olur. Ben Galatasaray’da oynamak istiyorum. Galatasaray Kulübü ile ben hiç görüşmedim ama menajerim Ahmet Bulut görüşmeleri yürütüyor. Tabiki büyük bir takımda oynamak ve Galatasaray’da forma giymek istediğimi kulübüme ilettim" şeklinde konuştu.

"KALEYİ KORUMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIM"
Galatasaray’a transfer olması durumunda rekabete hazır olduğunu söyleyen Ufuk, sözlerine şöyle devam etti: "Galatasaray’da gidersem tabiki kaleye ben geçmek isterim. Galatasaray gibi büyük bir camiada kim hak ederse o formanın sahibi olacaktır. Galatasaray’da kale konusunda Manisaspor’a göre daha fazla ter dökmem gerekecek, ben buna hazırım, transfer olduğum taktirde formanın hakkını vereceğim."

"EN DOĞRU ZAMANDA TRANSFER OLACAĞIM"
Manisaspor’un vereceği karara saygı duyacağının altını çizen Ufuk, bu sezon Galatasaray’a transfer olmak için "doğru bir zaman" olduğunu şöyle anlattı: "Kulübümün kararına saygı duymak zorundayım. Ben gitmek istediğimi başkanımız Kenan Yaralıya söyledim. Bir yıl daha sözleşmem var, ben Manisaspor’dan ayrılırken kulübüme katkıda bulunarak ayrılmak istiyorum. Manisaspor’un menfaatleri açısından da benim bu yıl transfer olmam daha doğru"

MONDRAGON’U ÖRNEK ALIYORUM
Kendisine Galatasaray’ın eski file bekçisi Mondragon’ı örnek aldığını ifade eden Ufuk Ceylan sözlerini şöyle tamamladı: "Her kaleciden yeni ve farkıl özellikler öğreniyorum. Hedefimlerim arasında Mondragon gibi olmak var. Çünkü Çok iyi bir kaleciydi. Çok az hata yapan, çok iyi oynayan bir futbolcu."

Radyospor.com

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-01-2009, 08:54   #2
Kullanıcı Adı
BlueMoon
pek iyi bir oyuncu değil galatasaraya pek faydası olmaz kanımca
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2009, 10:47   #3
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Galatasaray’ın kendisini istemesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Ufuk Ceylan, "Galatasaray’ın teklifi, beni çok gururlandırdı. Her futbolcu gibi bende Galatasaray gibi büyük bir takımda oynamak istiyorum.

Bu sözleri söylemek te her yiğide nasip olmaz..Hayırlı olur inşALLAH.
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2009, 14:36   #4
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Galatasaray ona fazla büyük gelir ama. Bize şampiyonlar liginde en az çeyrek finallerde oynamış, UEFA'da zirvelerde dolaşmış takımların tecrübeli kalecilerinden almak lazım.
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2009, 14:40   #5
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Galatasaray ona fazla büyük gelir ama. Bize şampiyonlar liginde en az çeyrek finallerde oynamış, UEFA'da zirvelerde dolaşmış takımların tecrübeli kalecilerinden almak lazım.
İyi diyorsun hoş diyorsun ama biz bu gidişle öyle futbolcuları rüyamızda zor görürüz bu sene neydi böyle rezalet...
tabiki tecrübeli lazım ama türk gençleride bi denemek lazım...bence....
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2009, 15:06   #6
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Alıntı:
türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İyi diyorsun hoş diyorsun ama biz bu gidişle öyle futbolcuları rüyamızda zor görürüz bu sene neydi böyle rezalet...
tabiki tecrübeli lazım ama türk gençleride bi denemek lazım...bence....
evet bu seneki kaleciyi geldiği yere gönderip oraya çivilemek lazım. ama gençler tecrübelenene kadar biz gene böyle bir sezon geçirmezmiyiz
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2009, 15:30   #7
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet bu seneki kaleciyi geldiği yere gönderip oraya çivilemek lazım. ama gençler tecrübelenene kadar biz gene böyle bir sezon geçirmezmiyiz
Tabikide öyle ben getirmeyelim demiyorum ama kalecilerimiz hep yabancı dikkatinş çektiyse neden kendimiz yetiştirmiyoruz...
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)