AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 11-27-2008, 22:00   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Thumbs up G.Saray'dan Fener'e misilleme !!! ....

GS'li olan döviz bürosu güvenlik müdürü Selahattin Bayrambey, Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazandığı maçın biletini 150 bin YTL'ye satışa çıkardı...

ANTALYA'da, Galatasaray taraftarı olan döviz bürosu güvenlik müdürü Selahattin Bayrambey, Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazandığı maçın biletini 150 bin YTL'ye satışa çıkardı. Bayrambey, “Aslında bu bileti hatıra olarak saklayacaktım. Ancak bir Fenerbahçe taraftarının bizi 6-0 yendikleri maçın biletini satışa çıkarmasına kızdım. Bileti Fenerbahçeli taraftarlara misilleme olarak satışa çıkardım” dedi.
Bir Fenerbahçe taraftarının, 6 Kasım 2002'de Fenerbahçe'nin 6-0'lık galibiyetiyle sonuçlanan Fenerbahçe- Galatasaray maçının biletini 100 bin YTL'ye satışa çıkarmasına, Antalyalı Galatasaraylı bir futbolseverden misillime geldi. Kent merkezinde bulunan bir döviz bürosunun güvenlik müdürü olarak çalışan Selahattin Bayrambey, 17 Mayıs 2000 tarihinde Kopenhag'da oynanan maçta Arsenal'i penaltılarla 4-1 yenerek UEFA Kupası'nı kazanan Galatasaray'ın maç biletini satışa çıkardı.
Bileti 150 bin YTL'den satışa çıkardığını belirten Selahattin Bayrambey, “Aslında ben bu bileti hatıra olarak saklayacaktım. Ancak bir Fenerbahçe taraftarının bizi 6- 0 yendikleri maçın biletini piyasada satışa çıkarmasına kızdım. Kopenhag'da karaborsadan 250 YTL'ye aldığım bileti bugün Fenerbahçeli taraftarlara misilleme olarak 150 bin YTL'ye satışa çıkardım. Manevi değeri paha biçilemeyecek olan bu bilet, Türkiye tarihine bir ilk olarak yazılmış zaferin tanığıdır” diye konuştu.

hürriyet

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-29-2008, 12:19   #2
Kullanıcı Adı
ultrAstribun
İki bileti satanlar iyi poara kazanacak ama alanlar ne kazanacak merak ediyorum
ultrAstribun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-29-2008, 22:59   #3
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
ya bunu yapacaklarına şu 7 - 0 lık maçın birşeyini bulsalar ya, onu açık arttırma yapsalar ya...ne biçim yönetici bunlar ya
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-30-2008, 11:54   #4
Kullanıcı Adı
politikaci
Fenerbahçe BİRBİRİMİZLE olan bir maçın biletini satmış,bizimkiside Fenerbahçeyle alakası olmayan bir bileti satışa çıkarmış,Bu misillemedne başka birşey olur bence
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)