![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() vayy emre beye bakın karatede çok marifetli. ![]() uzun eşşek oyunu sanmış garibim ![]() yok yok burda bişi yok SABRİ suçsuz(!) ![]() ![]() Arda beyde büyüklerine oldukça saygılı(!) ![]() Sabri Suçsuz(!) ![]() ![]() bunlar maçın en masumları(!) ![]() ![]() Emre beyin marifetleri. ![]() Maçı kontrol edemeyen Hakemler. ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Çok tarafsız olmuş.
Nikinizede yakışmamış ![]() Sabri ile ilgili resimlerde gerginliği ilk başlatanın Emre olmasına rağmen nasıl bu şekilde yorumlar yaptınız şaşkınım. Arda büyüklerine saygılı olmak zorunda değil. Büyük dediğiniz adam Arda'ya vuruyor.Daha sonra Arda karşılık veriyor. Volkan'ın edep yerini tribünlere göstermesi ve el ile 9 işareti yapması hoş muydu? Ben Lugano'nun attığı kafayı göremedim. Ayrıca Semih'in 85.dakikada rakibine arkadan daldığı ve kart görmediği pozisyonu da göremedim. Selçuğun uçan tekmesi hani bulamıdın mı resmini? ![]() Hakikaten o karate gibiydi.Neyse bunlar bu şekilde uzayıp gider. Taraflı olmuş, objektif olmamış kardeşim ![]() Konu ultrAstribun tarafından (04-14-2009 Saat 14:16 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() tabi yaa siz zaten sütten çıkmış ak kaşıklarsınız
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Allah için doğru resimleri koyun sadece GALATASARAY'lı futbolcuların resimleri var. Semih, selcuk, lugano ve VOLKAN DEMİREL'in tribünlere bakarak eli cinsel organında tutması!?!
Bu ne kadar bir terbiyesizliktir, Türk Futbolcuna son derece yakışmayan birisi olarak tarihe gecti. Insallah Beşiktaşlı Pascal Nouma gibi oda ortalıktan kaybolur. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Benim bu maç hakkındaki Tarafsız yorumu görmemişsiniz heralde .
http://www.akpartiforum.com/girtlak-...in-t95332.html Ben bir Fenerbahçeli olarak Galatasarayın yaptıklarını ortaya kendi çabamla ortaya çıkarmak istedim.İsteyen Fenerbahçeninkileride çıkarabilir. Fenerbahçe suçsuz demiyorumki. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bi fenerbahçeli olarak fenerbahçe futbolcularına hiç yakıştıramadım. tabi galatasaray futbolcuları da sütten çıkmış ak kaşık değil
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() tarafsız olarak takım tutmayan futbolla ilgisi olmayan biri olarak
yorumum odurki heriki tarafta tek kelime ile ayıp etmişler |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bende bir galatasaraylı olarak belirtmeliyim ki Türk futbolunun asırlık takımlarına yakışmayacak davranışlar sergilediler.Yetmiş milyonun hatta Dünyanın izlediği derbi maçını ben şahsen kınıyorum. Maçtan çok tartışma ve kavga izledik.Bu görüntüler iki takımada yakışmadı. Her iki takımdaki oyuncuları örnek gören gençlere çok kötü bir sahne sergilediler. Maç bence şahsi hırslara anlık dengesiz hareketlere sahne oldu.Futbolun gereği yapılmadı. Futbol federasyonu gereğini yapacaktır umarım. Arkadaşlar bence bu konuda yorumlarımızı daha dikkatli yapalım ve gereksiz tartışmalara girmeyelim. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
aynen katılıyorum.Ben fenerbahçeyi savunmuyorumki bu konuda sizinde dediğiniz gibi iki takımda haksız hakemde dahil ve taraftarlarda olmak üzere. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() 2 takımda çok büyük ayıp etti...
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|