![]() |
#1 | |
![]() Gökhan Zan, Ayhan, Baris Özbek, Mustafa Sarp, Serdar Özkan, Serkan Kurtulus.. bu isimler formanin hakkini verse ne farkeder?
Bu takimda oynacak kaliteye sahip degiller. Tüm yaz boyu yazmaktan parmaklarimiz koptu. Elinizdeki futbolcularin degerlerini bilmiyorsunuz diye cevap yedik. Servet degilmidi durmadan "gidicem, gidicem" diyen ? Alternativi kim ? Gökhan Zan. Gökhan Zan paso sakat ! Sol bek´e Caglar´i aliyoruz SAKAT ! Hakan Balta stoper olarak oynasin diyoruz, alternativi kim ? Sakat olan Caglar. Orta sahamiza bakalim; Ayhan,Mustafa Sarp, Baris, Cana Iddaa ediyorum Türkiye Liginde en kötü ortaha sahalardan bir tanesi bizde. Kaleye bakiyoruz. Aykut var ! Yan toplara cikmayan bir kaleciye sabir etsen ne farkeder ? Forvet hattina bakiyoruz. Baros sakat, Mehmet Batdal daha alisamadi. Yedek bir golcü sart, ama o da yok. Gecen senenin en etkili futbolcusu olan Kader Keita´yi satiyorsun, yerine aldigin adam besiktas´dan nerdeyse kovulan alemci Serdar Özkan. Peki o nerde ? Ateslenmis ! Juan Pablo Pino diye bir oyuncu aliniyor. Keita´yi aratmiyacakmis !!! Evet aratmiyor. Keita deplasmanda iyi oynamiyordu, ama en azindan oynuyordu sakat degildi. Adamin sakat oldugunu dünya alem biliyor. Sen bile bile bu sakat futbolcuyu satin aliyorsun. Sonuc ? Adam bir orta acti arka adelesi yirtildi. Sag kanat yani Allah´a emanet. Takimin neresine baksan bir eksik var. Eldeki futbolcularin cogu cok kalitesiz. Galatasaray´a bence yakismayan cok futbolcu var kadromuzda. Bunu nasil görmez yönetim anlamiyorum. Sen F.bahce macindan sonra ligden kopmussun. Plan proje nerde ? Konusmaya gelince bir numara hepsi. Haldun Üstünel gibi üst düzey bir yöneticiyi sirf popularitesi artti yönetimden dislayip ipini cekiyorsun tüm yetkileri Adnan Sezgin gibi gecmisinde parlak isler yapmayan bir adama veriyorsun. Adnan Sezginin gecmiste yaptiklari, suan yapacaklarinin teminatidir !! Adnan Polat kendi sonunu kendi hazirladi. Bir kac hafta sonra "istifa" sesleri duyulursa hic sasirmasin. Kendi kendini yaktin baskan. Biz eskiden basarilarimizla övünürdük Adnan Baskan. Ezikler cikar derdi "stadimiz var, o var, bu var". Simdi bakiyoruz Galatasaray baskani durmadan yatirimlardan ondan bundan bahsediyor. Biz böyle seylere alisik degiliz baskan. Biz Ali Sami Yen stadindada kalip desteklerdik bu takimi. Seyrantepe´ye böyle bir takim kurup, bu takimi renkten renge sokup, taraftari kandirmaya gerek yoktu baskan. Artik söylediklerinin hic birisinide samimi bulmuyorum. Dün yazmistim. Bu takima 10 hafta veriyorum. Sivas,Eskisehir ve Kadiköy´e bu takimla gidersen hüsranla geri dönersin. dakika bir gol bir. Daha ilk macta maglup olduk. 10 hafta icersinde 4-5 maglubiyet daha alirsa ligten kopariz. Moral ve motivasyon olarakta dagiliriz. Ne gerek vardi bunlara baskan ? Bile bile lades. Rijkaard´in ipini cekerler, F.Terim´i getirip yine taraftarin gözünü boyarlar. Olacagi budur. Bile bile bu seneyide cöpe atiyoruz. bu takim 4 senedir Sampiyonlar Ligine, ait oldugu lige gidemiyor. Utanc verici bir durum bu. Avrupa Ligine gidip, avrupa nin orta sinif takimlarina elenmek aliskanlik haline geldi tabi bazilarinda. Galatasaray´i geri istiyoruz baskan. Bu Galatasaray degil, olamaz. Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() büyüyünce unutursunuz ağlamayın
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() sivas feci afallattı cimbomu (:
acınacak haldeydi dün aslan (!) futbolcular |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() dur yahu lig yeni başladı bak biz bile bu kadar feryad etmiyoruz((:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() galatasarayın acilen toparlanıp eski gücüne kavuşması gerekiyor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Beşiktaş en işe yaramazları gs'ye vermeye devam ediyor.
Önce Gökhan Zan sonra Serdar Özkan. Kaldı , Uğur İnceman. Bunu da verirsek tamamdır.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Sivas kendine getirtcek cimbomu ve ligimizde ağlayan tek zümreler değişmeyecek bu senede
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Stad yapılıyor bitmek üzere yeni bir sezon yeni bir başlangıç derken Adnan Polat takımı dağıtıyor.. Çok güzel..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() felaket tellallığı gibi geldi bu yazı bana. daha ilk maçta bu kadar kötümser olmamak lazım, daha ligin başı ve bu lig daha çooook şeyler görecek.
Bazı takımlar toparlanacak, bazıları gerileyecek vs.vs. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|