06-29-2016, 16:49 | #1 |
Galatasaray, Ramazan Ayında Barbekü Partisi Düzenledi
Galatasaray, Ramazan ayında barbekü partisi düzenledi
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yönetim kurulu Ramazan ayına aldırış etmeden bugün öğle saatlerinde barbekü partisi düzenledi. Galatasaray'ın bugün gerçekleştirilen Divan Kurulu Toplantısı'nda kürsüye çıkan Başkan Dursun Özbek'in açıklamaları ve Ramazan ayında yapılan barbekü partisi sarı-kırmızılı taraftarların tepkisine neden oldu. ŞEKER BAYRAMINIZI KUTLUYORUM Florya'daki mangal partisinden önce Divan Kurulu üyelerine seslenen Başkan Özbek, "Şimdiden hepinizin şeker bayramını kutluyorum ve afiyet olsun diyorum'' dedi. Bu arada Galatasaray yönetimi basın mensuplarının barbekü partisinden görüntü almasına izin vermeme kararı aldı. TARAFTARLAR TEPKİLİ Sarı-kırmızılı taraftarlar, Ramazan ayında mangal partisi veren ve Ramazan Bayramı'na ''Şeker Bayramı'' diyen Dursun Özbek'e sosyal medyadan tepki gösterdi. Kaynak Yeni Akit 08.06.2016
Konu Cihannur tarafından (06-29-2016 Saat 17:19 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-29-2016, 17:04 | #2 |
Eğer Türk ekollü Beşiktaş, Ramazan ayında barbekü partisi düzenleseydi hatta Fenerbahçe de böyle bir şey yapsaydı yadırgardım. Fakat Fransız ekollü Galatasaray, Ramazan ayında barbekü partisi düzenleyince onun bu yaptığını normal karşıladım; çünkü Ramazan ayında barbekü partisi düzenlemek Fransız ekollü Galatasaray'dan beklenebilecek bir davranış.
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
barbekü partisi, düzenledi, galatasaray, ramazan ayı, ramazan ayında |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|