AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 05-07-2008, 15:56   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Standart Galatasaray'da Akın harekatı ....

07 Mayıs 2008 Çarşamba
Sarı-kırmızılı yönetimin, Belediye'deki parformansıyla parlayan İbrahim Akın için girişimlere başladığı belirtiliyor.
Şampiyon-luğa koşan G.Saray, gelecek yıl için transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Sarı-kırmızılı yönetimin, Belediye'deki parformansıyla parlayan İbrahim Akın için girişimlere başladığı belirtiliyor.

Yönetimin ayrıca Aykut'un Sivas maçında hatalı goller yemesi üzerine Vestel Manisaspor'un genç kalecisi Ufuk'u listeye aldıkları iddia edildi. Yönetimin
Ege kulübü ile görüştüğü ve Ufuk'u istediği dile getirildi ....

internetspor.com

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-07-2008, 16:09   #2
Kullanıcı Adı
politikaci
yahu yıldızz istiyoruz biz bize kaleci ve golcü lazım
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2008, 16:12   #3
Kullanıcı Adı
politikaci
şuraya bak yine 30 adam getircekler ama kalite sıfır .. 3 adam getirin ama KALİTELİ getirin . bu kafayla anca ligde şampiyonluğa devam ederiz
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-08-2008, 01:10   #4
Kullanıcı Adı
Beritan
belli cimbomdan yıldız çıkmaz....
şöyle taraftarı coşturacak birilerine hasret kaldık valla
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-08-2008, 01:18   #5
Kullanıcı Adı
Sukût-u_Hayal
gece gece iyi güldüm :D

yok daha neler ibrahim akın'ı kim alır galatasaraya ahı gitmiş vahı kalmış beşiktaşın beğenmeyip kadrodan çıkarttığı futbolcu >
Sukût-u_Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-08-2008, 01:22   #6
Kullanıcı Adı
Gölge
Alıntı:
ha_lee Nickli Üyeden Alıntı
gece gece iyi güldüm :D

yok daha neler ibrahim akın'ı kim alır galatasaraya ahı gitmiş vahı kalmış beşiktaşın beğenmeyip kadrodan çıkarttığı futbolcu >
Neyi varmış İbrahim Akın'ın bize başarı getirecek futbolcu lazım öyle milyon dolarlar veripte ne avrupa başarısı ne Türkiye kupası ne de lig şampiyonluğu getirmeyecek yıldızların topunu febe alsın .... :D bize başarı getirecek futbolcu lazım kardeşim yıldız yıldız yıldız nedir bu yaw anlayamadım gitti :
Alt 05-08-2008, 01:35   #7
Kullanıcı Adı
Sukût-u_Hayal
İbrahim Akın mı yıldız yapma allah aşkına bir ara beşiktaş galatasarayın eski futbolcularını almıştı şimdi hiçbirinin isimlerini bile hatırlamıyoruz şimdi de bizmi beşiktaşın eskilerini alıcaz ... :o

milyon dolarlar veripte alınan futbolcuları da gördük örn: lincoln

yıldız futbolcu arıyorsa alt yapı yıldız kaynıyor ... Özgürcan varken İbrahim Akın da kimmiş ? :-X
Alt 05-08-2008, 01:38   #8
Kullanıcı Adı
Gölge
Alıntı:
İbrahim Akın mı yıldız yapma allah aşkına bir ara beşiktaş galatasarayın eski futbolcularını almıştı şimdi hiçbirinin isimlerini bile hatırlamıyoruz şimdi de bizmi beşiktaşın eskilerini alıcaz ... :o

milyon dolarlar veripte alınan futbolcuları da gördük örn: lincoln

yıldız futbolcu arıyorsa alt yapı yıldız kaynıyor ... Özgürcan varken İbrahim Akın da kimmiş ? :-X
Sonuçta bize başarı getirecek futbolcu lazım başarı getirmeyen yıldızı ne yapalım biz ya da bizim kendi içimizden bir yıldız çıkarmamız lazım Türk futbolcusu olarak ben bunların taraftarıyım bilmem anlatabildim mi derdimi İbrahim akın yıldız futbolcu demiyorum ama bana göre iyi futbolcu İ.B.B belediyesporda kendini kanıtladı adam .... ;)
Alt 05-08-2008, 01:44   #9
Kullanıcı Adı
Sukût-u_Hayal
peki o zaman o da i.b.b yıldızı olsun beşiktaşda ki oyununu da çok iyi hatırlıyorum demek ki büyük takım futbolcusu değildi ki beşiktaş da oynayamadı (kendi düşüncem ) :-X .. Ayrıca galatasarayın o bölgede futbolcu ihtiyacı varsa i.b.b de necat ateş var galatasarayın futbolcusu anlatmak istediğim başarı getiricek futbolcuları yıldız adaylarını kendi alt yapımızdan oluşturabiliriz arda,sabri gibi .... ;)
Alt 05-08-2008, 01:46   #10
Kullanıcı Adı
Gölge
Alıntı:
peki o zaman o da i.b.b yıldızı olsun beşiktaşda ki oyununu da çok iyi hatırlıyorum demek ki büyük takım futbolcusu değildi ki beşiktaş da oynayamadı (kendi düşüncem ) :-X .. Ayrıca galatasarayın o bölgede futbolcu ihtiyacı varsa i.b.b de necat ateş var galatasarayın futbolcusu anlatmak istediğim başarı getiricek futbolcuları yıldız adaylarını kendi alt yapımızdan oluşturabiliriz arda,sabri gibi .... ;)
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum zaten sana yıldızlarımızı kendi içimizden çıkaralım ne gerek var öyle elin gavurunu milyon dolarlar veriyoruz şahsen ben başkan olsam aynen Adnan Polat gibi yapardım ... ;)

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)