![]() |
#1 |
![]() Diyarbakır Ak Parti Milletvekili Adayı
Galip Ensarioğlu, Sezgin Tanrıkulu Gibi Yürekli Olur Mu Acaba? Ben kendisinden cesur ve önemli demeçler bekliyorum. Zira önceki Ak Parti Diyarbakır Milletvekilleri Kürt Sorunu konusunda pek ciddi bir şey söylememiş Ve pek bir işe yaramamıştır...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Asi yapma ALLAH aşkına Sezgin Tanrıkulu eğer cesur olsaydı Diyarbakırdan aday olacaktı İstanbulda değil...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Sezgin Tanrıkulu'nun ayıbı değil ![]() Ayrıca Diyarbakırlılar CHP'ye kolay kolay oy vermez. Ben şahıslar üzerinden yorum yazmak istedim. Sezgin Tanrıkulu'nu çoğu zaman televizyonlarda görüyorum Ve gerçekten Kürt sorunu konusunda çok önemli demeçler veriyor Tıpkı eskiden olduğu gibi. Bu yüzden CHP'de çoğu kişi tarafından sevilmeyen biridir... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
sevilip sevilşmediği önemli değil. ne kadar Kürt sorunu hakkında demeci olursa olsun kendisin mensup olduğu partinin Kürt sorunu hakkındaki düşünceleri bellidir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
BDP'nin milliyetçileri de AKP'ye katılan Kürtlere kötü gözle bakarlar. Milliyetçilerin anlayışları budur. Ne yazık ki sende de bu anlayışı görüyorum. Ben iki şahıs üzerinden yorum yaptım. Elbette önce partilerin tutumu önemlidir Fakat benim için Vekilleri de önemlidir. Sizde çıkıp Galip Ensarioğlu veya Altan Tan gibi birini genel başkan yardımcısı yapın Ve öyle konuşmalar yapsın Görelim... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Milliyetçi kardeşim.
Bu sözlerin bana ise kesinlikle ben milliyetçi değilim. BDP'nin milliyetçileri de AKP'ye katılan Kürtlere kötü gözle bakarlar. Evet bakarlar bizim gibi düşünmeyen bizden değil hatta ve hatta ajan, işbirlikçi , devşirme ÇAHŞ bile olabilirler özellikle senin ÇAHŞ söyleminden sonra senin demokratlıktan hiç anlamadığın kanaatine vardım Milliyetçilerin anlayışları budur. Ne yazık ki sende de bu anlayışı görüyorum. Saygı duyarım..Ama katılmam ![]() Ben iki şahıs üzerinden yorum yaptım. Elbette önce partilerin tutumu önemlidir Fakat benim için Vekilleri de önemlidir. Sizde çıkıp Galip Ensarioğlu veya Altan Tan gibi birini genel başkan yardımcısı yapın Ve öyle konuşmalar yapsın Görelim...[/QUOTE] Altan Tan'dan söz açılmışken fikirlerine saygı duyduğım bir yazar onun bdpye destek vermesi bu düşüncemi değiştirmez umarım... Bizden kasır Ak parti ise en azından Ak partide başlı başına konuşan söylediklerini başka biri yalanlayan ve kabul etmeyen bir partiden çok tek bir ağızdan konuşulması sorunun çözümüne destek sağlar. Bdp zaten ne istediğini bilmiyorki her kafadan ses çıkıyor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Bizden kasır Ak parti ise en azından Ak partide başlı başına konuşan söylediklerini başka biri yalanlayan ve kabul etmeyen bir partiden çok tek bir ağızdan konuşulması sorunun çözümüne destek sağlar. Bdp zaten ne istediğini bilmiyorki her kafadan ses çıkıyor[/QUOTE] Kardeşim; Senin gibi genellemeler yapmıyorum farkındaysan. Birisi çıkıp cahşlık yapıyorsa cahştır... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() kazanamayacak diye diyarbakırdan aday olmamış sezgin tanrıkulu kuru sıkı cehapeye atmayın suçu...
genelbaşkan yardımcılarının hepsi ya istanbul ya ankara ya izmir yada bursadan aday... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|