İnanılmaz,inanılmaz bu kadar gevele yapılmaz.Bu tipitip mi yönetecek ülkeyi ?
İstismar diyip tutturmuş,bizzat kendisi yaptığı ne kadar açık ve net.Diyemez miydi ''ulen kukla medeniyetinin kitapçığını biz yazdık değiştirebilme gücümüz var değiştiririz insanlarıda sokarız ünilere'' ?
Çok mu zor bunu demek ? İnsan aklı ile yazılmış anayasanın bilmem ne maddesi insanların inancına aykırı ise,İnsanların değişmez inancının yanında değeri ne kadardır ki ''değiştirilemez'' denilmekte.Hadi değiştirme,tepe tepe kullan 2. maddeni,geberdiğinde Fatiha yerine mezarının ayak ucunda aha bizzat ben gelip 2. maddeyi Fatiha yerine okucam,öteki dünyada işine yararsa yarar ama en azından ''değiştirmiyoruz ama girebilirler'' dahi denilemez mi yahu ? Bu kadar mı zor bu kadar mı beyinler infilak etmiş durumda ? Aslında korkmuyorlar,korktukları taraf sömürülerinin bitmesi.Kaçışmak için 2 lafı bir araya dahi getirememiş,bu mu yurt dışında bizi temsil edecek ?
Eee akıl babaları yanında değil tabi,kulaklığıda takmayı unutmuş olsa gerek yoksa içeriden akıl verirlerdi.Tek başına hareket edemiyor,hani beyin hastaları vardı başına bir şey bağlarlar bilgisayar sayesinde iletişime geçer,tipitip te işte o konumda,bilgisayarı ise artık her kim fikir babası ise.
Delleniyorum kardeşim huyum bu benim,dellendiğim için sert yazıyorum ki haber olayım görsün okusun.Benim kız arkadaşımın örtüsü,ülke insanımın örtüsü batıyorsa yasaklar helali hoş olsun,afiyet olsun.