![]() |
#1 |
![]() Gazi Üniversitesi, peruk avı başlattı
![]() Türkiye'de mahalle baskısı tartışmaları devam ederken üniversitelerdeki başörtüsü yasağı artarak devam ediyor. Gazi Üniversitesi'ne bağlı fakültelerde öğrencilerin derslere peruklu olarak girmeleri de yasaklandı. Üniversitede 2007-2008 öğretim yılının başlamasıyla birlikte peruklu olarak derslere girmek yasaklandı. Fakülte binalarının girişinde bulunan görevliler tarafından peruklu olarak binaya girmek isteyen öğrenciler engellendi. Derslerini takip etmek isteyen öğrenciler giriş kapısında peruklarını çıkardıktan sonra derslerini takip edebiliyorlar. Peruklu olarak derslerine yıllardır giren öğrenciler ise söz konusu yasağı anlamakta zorlandıklarını belirttiler.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Sabredin kardeşlerimiz/ablalarımız...Bu insanlar " gider ayak ne koparsak o kardır." cı bir hortum zihniyetiyle yapıyorlar bunları..Şu anayasa bir girsin yürürlüğe,düzelecek inşallah bu durum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bunlar doğum sancıları elbet son bulacak elbet hak yerini bulacak elbet mazlumun sesi daha gür çıkacak elbet hüzün gözyaşlarımız sevince dönecek elbet; tek meyvemiz sabır :
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() gazi zaten iyice azıttı mescit 3 aydır kapalı ve sorunca "tadilat tadilat" diyorlar...heryere "türbanı görünür şekilde dolaşmak yasaktır" yazdılar....kaç kıza sınırsız uzaklaştırma verdiler......kurtar yarabbim bizi bunlardan......
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() İnanamıyorum ya her gün yeni bir süprizle karşılaşıyorum.inşallah bu haber yalan haberdir....Bu kadar da olmaz...
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() neden bu başörtü düşmalığı neden bu eziyet! nedir kendini bilmez cahil insanların yüzünden bu kardeşlerimizin çektiği
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() inş hersey güzel olacak
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Senin dogum sancuıları bunlar tabirin cok guzel hosuma gitti gercekten...Karanlığın en yogun oldugu an aydınlığın en yakın oldugu andır!...... |
||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() haberlede izledim.. başörtülü öğrenciler bi kenarda bekliyorlar herkes girdikten sonra başlarını açıp içeri giriyorlar tabii tüm kameralar onlara dönüyor.. bi an onların yerlerine kendimi koydum ne kadar acı bir durum..
hadi başörtüyü anladık peruğun ne zararı var.. bi insanın okuyabilmesi için saçlarının açık olması mı lazım...? öyle bir kuralmı var.. son oyunlar bunlar sonunda kazanan o gururuyla oynadıkları öğrenciler olucak... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Allah im sen bize o hanimlara sabir ver yarabbim |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |