AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-26-2007, 13:20   #1
Kullanıcı Adı
Meftun
Standart gazi'de peruk avı
Gazi Üniversitesi, peruk avı başlattı

Türkiye'de mahalle baskısı tartışmaları devam ederken üniversitelerdeki başörtüsü yasağı artarak devam ediyor. Gazi Üniversitesi'ne bağlı fakültelerde öğrencilerin derslere peruklu olarak girmeleri de yasaklandı.

Üniversitede 2007-2008 öğretim yılının başlamasıyla birlikte peruklu olarak derslere girmek yasaklandı. Fakülte binalarının girişinde bulunan görevliler tarafından peruklu olarak binaya girmek isteyen öğrenciler engellendi. Derslerini takip etmek isteyen öğrenciler giriş kapısında peruklarını çıkardıktan sonra derslerini takip edebiliyorlar.

Peruklu olarak derslerine yıllardır giren öğrenciler ise söz konusu yasağı anlamakta zorlandıklarını belirttiler.

Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-26-2007, 13:23   #2
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Sabredin kardeşlerimiz/ablalarımız...Bu insanlar " gider ayak ne koparsak o kardır." cı bir hortum zihniyetiyle yapıyorlar bunları..Şu anayasa bir girsin yürürlüğe,düzelecek inşallah bu durum.
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-26-2007, 13:29   #3
Kullanıcı Adı
nuh
bunlar doğum sancıları elbet son bulacak elbet hak yerini bulacak elbet mazlumun sesi daha gür çıkacak elbet hüzün gözyaşlarımız sevince dönecek elbet; tek meyvemiz sabır :
Alt 09-26-2007, 13:31   #4
Kullanıcı Adı
Meftun
gazi zaten iyice azıttı mescit 3 aydır kapalı ve sorunca "tadilat tadilat" diyorlar...heryere "türbanı görünür şekilde dolaşmak yasaktır" yazdılar....kaç kıza sınırsız uzaklaştırma verdiler......kurtar yarabbim bizi bunlardan......
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-26-2007, 13:38   #5
Kullanıcı Adı
ak_mavish
İnanamıyorum ya her gün yeni bir süprizle karşılaşıyorum.inşallah bu haber yalan haberdir....Bu kadar da olmaz...
Alt 09-26-2007, 14:39   #6
Kullanıcı Adı
GÜLseven
neden bu başörtü düşmalığı neden bu eziyet! nedir kendini bilmez cahil insanların yüzünden bu kardeşlerimizin çektiğiyeni anayasayı sabırsızlıkla bekliyoruz.hak yerini bulacak inşallah...
GÜLseven isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-26-2007, 14:41   #7
Kullanıcı Adı
ahmike
inş hersey güzel olacak
Alt 09-26-2007, 14:47   #8
Kullanıcı Adı
e-midyat
Alıntı:
nuh Nickli Üyeden Alıntı
bunlar doğum sancıları elbet son bulacak elbet hak yerini bulacak elbet mazlumun sesi daha gür çıkacak elbet hüzün gözyaşlarımız sevince dönecek elbet; tek meyvemiz sabır :
ALLAH razı olsun kardesimiz sabır en gzueli ama bazen insanın içi içine sığmıyor patlayabiliyor ve sun titremekten sandalyemin bile oynadıgını hissedebiliyorum....ALLAH belalarını versin yeter artık gazi dede bu oluyorsa vay halimize derim ben .......

Senin dogum sancuıları bunlar tabirin cok guzel hosuma gitti gercekten...Karanlığın en yogun oldugu an aydınlığın en yakın oldugu andır!......
Alt 09-26-2007, 18:14   #9
Kullanıcı Adı
Sukût-u_Hayal
haberlede izledim.. başörtülü öğrenciler bi kenarda bekliyorlar herkes girdikten sonra başlarını açıp içeri giriyorlar tabii tüm kameralar onlara dönüyor.. bi an onların yerlerine kendimi koydum ne kadar acı bir durum..

hadi başörtüyü anladık peruğun ne zararı var.. bi insanın okuyabilmesi için saçlarının açık olması mı lazım...?

öyle bir kuralmı var..

son oyunlar bunlar sonunda kazanan o gururuyla oynadıkları öğrenciler olucak...
Sukût-u_Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-26-2007, 18:17   #10
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Alıntı:
ha_lee Nickli Üyeden Alıntı
haberlede izledim.. başörtülü öğrenciler bi kenarda bekliyorlar herkes girdikten sonra başlarını açıp içeri giriyorlar tabii tüm kameralar onlara dönüyor.. bi an onların yerlerine kendimi koydum ne kadar acı bir durum..

hadi başörtüyü anladık peruğun ne zararı var.. bi insanın okuyabilmesi için saçlarının açık olması mı lazım...?

öyle bir kuralmı var..

son oyunlar bunlar sonunda kazanan o gururuyla oynadıkları öğrenciler olucak...

Allah im sen bize o hanimlara sabir ver yarabbim
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)