AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 07-22-2014, 13:57   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Gazze için Türkiye'de 3 Günlük Yas İlan Edildi
Gazze için Türkiye'de 3 günlük yas ilan edildi



Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Gazze için Türkiye'de yarından itibaren 3 günlük yas ilan edildiğini açıkladı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu Toplantısı'nın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, "Gazze Şucaiyye Mahallesi'ne düzenlenen saldırılarda aralarında çocukların da bulunduğu 60'dan fazla masum insan hayatını kaybetmişti. İsrail'in Filistin halkına karşı uyguladığı bu acımasız ve topluca cezalandırmanın ulaştığı noktada katliamı lanetliyoruz. Bununla ilgili olarak Bakanlar Kurulumuzda 3 günlük yas ilan edilmesi kararı alındı" dedi.

Başbakan Yardımcısı Arınç, "Şüphesiz bizim, ne İsrail'in OECD üyeliği konusunda ne diğer konularda tek başına bir tasarrufumuz söz konusu olmuştur" diye konuştu.

Arınç, Gazze'ye yönelik saldırıları nedeniyle İsrail ile Türkiye arasındaki ticari ilişkilerin tamamen sonlandırılması yönündeki taleplere ilişkin şunları kaydetti:

"İsrail ile ticari ilişkilerimize gelince, evet bu bir miktar bulunmaktadır, ihracat ve ithalat konusunda. Ama bunları tamamen kaldırmak söz konusu değildir, mümkün de değildir. Üstelik unutmayalım İsrail ile olan ticari ilişkilerimizin bir kısmı da Filistin ile yaptığımız ticari ilişkiler de yer almaktır" dedi.

Arınç, Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden kazası nedeniyle zarar gören ilçedeki esnaf ve sanatkarların talepleri üzerine Halk Bankası'na olan borçlarının 1 yıl süreyle ve faizsiz olarak ertelendiğini söyledi.

Kaynak

Yeni Şafak 21.07.2014

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-22-2014, 21:24   #2
Kullanıcı Adı
Can Mutlu
Standart
Hadis-i Şerif’te, Yahudilerin taşların ve ağaçların bile arkasına saklanacağı, buna karşın Gargat ağacından başka bütün taş ve ağaçların: "Ey Müslüman, Ey Allahın kulu, Yahudi arkamdadır, gel onu öldür" diyeceği ifade ediliyor. (Buhârî, Tecrid, IX, 73; Tirmizî, Birr, 25; Fiten, 2; et-Tâc, I, 25). Gün gelicek Müslümanlar bütün İslam dünyası siyonistlere ve bütün bebek katillerine cezasını vereceklerdir.3 Günlük yas ilan edilmesi çok yerinde bir karar İnş dahada fazla yaptırım uygulanır israile
Can Mutlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-23-2014, 04:31   #3
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Standart
Yası 21 gündür tutuyoruz yinede ölüyorlar. Çocuk kalmadı Filistinde,soykırım yapılıyor. Çoğalmaları engelleniyor,her 2 yılda bir hasat yapar gibi biçiyorlar Filistini yas tutsanda öldürüyorlar tutmasanda. Adaletsiz saldırılara karşı adaletli olmak her zaman işe yaramıyor. yahudi öldürüyor, hristiyan kefaleti ödüyor. 47 milyon doları ne diye gönderiyor? ve neden şimdi gönderiyorlar. Hasat yapıyorlar hasat. Tırpanlıyorlar Filistini, evleri yeniden yapılacak fakat sayıları az olacak. şimdiden 600 kişi olmayacak birdaha.

Müslümanlığın ilk mescidi orada yahudi keferenin amacı o mescidi yıkıp Hz Süleyman a.s mın sarayını ortaya çıkarmak, topla tüfekle engelliyemiyorlar yasla nasıl engellenecek? halbuki bizim diyanet işleri başkanı geçen gün ''ülkenin %90 ı müslüman'' diye açıklama yapıyordu.
Ekinoks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta