![]() |
#1 |
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Adamın dibi ya amca
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Türkiyenin gerçeği bu incelikten uzağız malesef..
Hatun alacağız dedik ya...unuttum hayatım...ee bütün paramı getirip eline teslim ediyorum kendin alsana....ya alırım almasınada 2 gün içinde solup gidecekler onun yerine yemek yiyelim mi.. Kadınlar zaten bir çiçektir hayatım ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Çiçek almak değil adam gibi sevmek önemli...
Biz çiçek almadık odun dediler adam gibi sevdik bırakıp gittiler bu mu sevgi... ALLAH için olmayan sevgiler yere batsın... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Sen gene Allah için sev, adam gibi sev Hakancım ama bir çiçekte eline yapışmazki canım
![]() Bir çiçek için seni bırakan zaten sevmemiştir üzülmeye değmez zaten ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Almıyorum da sevmiyorum da bundan sonra...
Öyle şeyler yaşattılar ki vallahi bir ara kadın düşmanı oldum... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bi çiçekle seveceklerine beni hiç sevmesinler pliz...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() Bizde sizi çiçek için sevenlerin yoluna çiçek dökün demiyoruz mübarekler...sizi hakikaten seven hayatınızı birleştirdiğiniz diyeceğiniz bayana alın diyoruz...dedim ya almak istemeyince edebiyatta çok |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Ben zaten böyle şeylere gelemeyeceğimi almayacağımı söylerdim... Maksat parasından kaçmak bugün çiçek alsak yarın başka şeyler ister falan değil maksat benim sevgimin çiçekle ölçülememesidir... Size saygı duyarım ama bana gelmez böyle şeyler... Boş işler... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|