![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlargenel seçimlerde canla başla çalışıyoruz yerel seçimlerdede öyle ama yerel seçimler bitiminde nedense gençler unutuluyor ayrıca birde şöyle bir durum var hiç bazen istenilmeyen veya aday listesinde olamayan insanlar geliyor veya hiç bölgeyi tanıamyan hatta bölgeden olmayan insanlar yardımcıları başka şehirlerden gelen hemşerilerinden oluşuyor ben buna karşıyım gelecek yerel seçimlerdede böyle olursa bu sefer kesinlikle oy vermeyeceğim AK PARTİ'mize can kurban ama böyle oldumu olmuyor gençler ilk 11 de olmalı diyen Sn. Başbakanımızın bu deyimi dikkate alınmıyormu gençlerin bir tek umutları olan işsizlik sıkıntısı yerel seçimler sonrası iyice hâyal oluyor belkide diyebilirsinizki seçimleri iş içinmi yapıyorsunuz böyle bir beklentinizmi var bunada cevabım şudur dışarda başka semtlerden ve şehirlerden bile gelen var adam seçimde küfür hakarete varan sözcükler kullanıyor bi bakmışsın seçimden sonra adam belediyede iş başı yapmış senin eline geçen ne söyliyim hemen gidersin işe ihtiyacım var derler iş içinmi geliyorsun ya peki kardeşim başkası dışarda gelip benim emeğimle bir yerlere geelcekse ve ben dışarda kalcaksam diğerleri dışardan geeln insanlar yerleşecekse evet ben iş için geliyorum derim buna biran önce çözüm bulunmalı hem bu yönde hemde kul hakkı yönünden düşünülmeli seçimleri adayları ve seçim sonralarını unutmamalıyız gelecek seçimlere yatırım yapmalıyız....Bu konuyu tartışalım arkadaşalr ses gelsin gelsinki arkadaşlarımızı emekleri boşa gitmesin....Sağlıcakla kalın
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Büyük oranda söylediklerine katılıyorum. Muhalefet partilerinin dalkavukluğu milleti Ak partiye mecbur ediyor bu mecburiyette Ak parti siyasetinin söylediklerinizi görmesine mani oluyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() adam kesinlikle haklı...
dedikleri birebir yaşanan olaylar... |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
O bölgede uyumlu kişiler yoksa akp veya diğer partilerde adaylar başka yerden de gelebilir. Ben de aday başvurusu yaptım. Bekliyorum. Mersinden de adaylık onaylanırsa niye olmasın.az şans olsada. Aday olduğumdan değil Chp Mhp muhalefet olabilir ama Akp tek başına yine iktidar olacak. Neden olacak? diğer partilerin iş yapmadıklarından millet artık kör değil uyandı. Kimin ne yaptığını biliyor. Hiç kimse parisini başka partiye hediye etmez. Chp beceriksizliğimizden akp iktidar oldu diyen CHP liler söyledi zamanında. Mhp de 3 lü hükümete başarı gösteremediler ve daha tek başına iktidar olamazlar. Bu seçimde muhalefet de kalabilir. Partili olmasak bile tarafsızca değerlendirelim. Basından biz de izliyoruz türkiyemizi. Her kanal haberlere bakıyoruz. Konu münih tarafından (02-14-2011 Saat 23:55 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|