05-17-2010, 18:18 | #1 |
Gelecek yıl tüm maçlar canlı yayınlanacak
Digiturk Genel Müdür Yardımcısı Kerem Ertan önümüzdeki sezon oynanacak bütün lig maçlarının canlı yayınlanacağı müjdesini verdi. Fenerbahçe-Trabzonspor maçı öncesi bir açıklama yapan Digiturk Genel Müdür Yardımcısı Kerem Ertan, önümüzdeki sezonda itibaren yapılacak devrim niteliğindeki yeniliğin müjdesini verdi. Gelecek yılki değişiklerle ilgili bilgi veren Ertan, “Örneğin Anadolu takımlarının taraftarı sadece kendi takımının maçını izlemek istiyor. Dört Büyükler dışındaki bir takımın 34 lig maçını da izlemek isteyen futbolseverler için düşük ücretlik tarifeler uygulayacağız. Bu sistemi getirebilmek için her hafta oynana 9 maçı da canlı yayınlamanız gerekir. Gelecek yıldan itibaren bu uygulamaya gideceğiz” dedi. İhale sonrası artması beklenen fiyatlarla ilgili de konuşan Ertan, “Anadolu takımlarının sezonluk maçları için açacağımız paketi 9.99 TL’den satmayı planlıyoruz. Bütün maçların izlenebileceği Süper Paket için 50 TL civarında bir fiyat belirlemeyi düşünüyoruz” şeklinde konuştu. Goal.com
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-17-2010, 18:20 | #2 |
Ben pek sevmem gerçi izlemeyi :p
Bu son maçlar için aramıştık tek maç açtırıp izlemek için,3 maç açabildiklerini fiyatı ise 55 civarı olduğunu söylemişlerdi. |
|
05-17-2010, 18:26 | #3 |
İnşallah öyle bir uygulama yaparlar...
|
|
05-17-2010, 23:26 | #4 |
Beni hiç ilgilendirmiyor, hepsini de canlı yayınlasanız uzayda da canlı yayın yapsanız abone olmam, tek kuruş bile kaptırmam size
|
|
05-17-2010, 23:35 | #5 |
benim gibi mac izlemeyi seven birisi icin güzel haber.. hafta sonlari en büyük zevkim ya mac yapmakdir yada mac izlemekdir..
hele pazar günleri saat 12 de baslarim mac izlemeye en son ispanya ligiyle biter ve sonrasi mac yorumlari.. |
|
05-17-2010, 23:45 | #6 |
fenerliler için güzel haber...
en azından şampiyon olmadıkları halde şampiyonluk kutlamazlar... stada belli miktarda tv yerleştirip dünyaya rezil olmazlar... |
|
05-18-2010, 14:56 | #7 |
Olması güzel olur ama ben pek sanmam.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|