12-30-2008, 01:03 | #1 |
gelin yılbaşı gecesini filistine adayalım
yıl başı gecesinde yahudiler,hiristiyanlar,hatta bazı müslümanlar..içkiler,şampanyalar patlatacaklar..ve israilde boş durmayacaklar..
biz MUHAMMEDİN ümmetleri..gelin o gecemizi filistinlilere dua rahmetine çevirelim, gelin o gece yaptığımız ibadetlerle israilin füzesini tersine çevirelim.. gelin o gece RABBİMİZİ hoşnut edelim.. gelin kuranlar okuyalım,hatimler inelim ve en azından dilimizle dua,kalbimizle buğz etmiş oluruz..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-30-2008, 01:13 | #2 |
ALLAH teala o yılbaşı gecesi gunah işleyen isyan eden kullarını görürken,,desinki işte bunlarda bana inanan müslüman mü'min, mü'mine kullarım..istese onlarda gunah işlerdi..oysa onlar bu geceyi müslüman kardeşlerine dua ile geçiriyor desin ve bizlerin duaları hürmetine İSRAİLLİLERİ kahru perişan etsinn..haydi kardeşlerim bu çağrıma allah için,muhammet(sav)için filistinliler için hep bır ağızdan dualar,kuranlar okuyalım..benım bu çağrıma kulak vereceğinize inanıyorum..
BUDA YILIN KAMPANYASI OLSUN. hep beraber..bizim görevimiz olsun Konu ahmetermiş tarafından (12-30-2008 Saat 01:25 ) değiştirilmiştir.. |
|
12-30-2008, 01:15 | #3 |
DORU DİYOSUN KARDEŞİM ELİMİZDEN HİÇ BİŞEY GELMİYO BARİ BÖLE BİR FİKRİ GERÇEKLEŞTİRELİM ALLAH BELALARINI VERİRİCEK KAHROLSUN FİLİSTİN VE KÖPEKLERİ
|
|
12-30-2008, 01:19 | #4 |
Allah razı olsun ben bu görevi memnuniyetle üzerime alıyorum.
|
|
12-30-2008, 01:22 | #5 |
ALLAH c.c şimdiden edilecek dua ve okunacak kuran-ı kerim,lerin yüzü hürmetine İSRAİL,i ve yandaşlarını en kısa zamanda helak eder inş,ALLAH. (AMİN,AMİN,AMİN)...
|
|
12-30-2008, 01:23 | #6 |
ALLAH RAZI olsun...bence bunu organize edelim ve okumak isteyen kardeşlere cüzler dağıtalım...yasinler dağıtalım...yeterki müslümanlığımızı yerine getirelim...
|
|
12-30-2008, 01:26 | #7 |
İçler acısı bir hal.. Yürek titriyor, kalp meçhullere karıştı..
Yılbaşı gecesinde heryerde düzenlenen şenliklere inat; barut kokusuna, kan kokusuna inat, ellerimiz avuç avuç zemzem içer gibi açılsın ve kalpten dualar, yalvarışlar, yakarışlar... Müslüman kardeşlerimizin için 'Yıl Başı' yetmemeli tabi, mahşere kadar dualarımızda birbirmizi hatırlamak... Kadim Sevgiler.. Konu yolcu44 tarafından (12-30-2008 Saat 23:01 ) değiştirilmiştir.. |
|
12-30-2008, 01:26 | #8 |
Onlara benzemeyin diye emrediliyor bize.. Oysa bizim halkımız onlara benzemek için ellerinden geleni yapıyorlar.. Onlar bizim kendi bayramlarımızda kestiğimiz kurbanları vahşet olarak değrlendirirken,bizim halkımız kendi dini bayramından daha çok önem verip,para harcıyor..
Onlara benzemeyin diye emreden Allah rızası tabiki biz inananlar için daha kıymetlidir..Çok güzel bir düşünce abicim..Eminim bir çok kişide sizin gibi düşünüyordur.. Böyle şeytani ve nefsani şeylerin bol olduğu bir gecede kendimizi sakınmak için bol bol dua ve ibadet etmek lazım.. selametle.. |
|
12-30-2008, 01:46 | #9 |
Merhameti sonsuz biricik Rabbimiz! Sıkıntılarımızı izale buyur ve bizi içinde bulunduğumuz gamdan, kederden kurtar.. en yakın bir zamanda biz aciz kullarına nezdinden bir ferec ve mahrec (çıkış yolu ve ferahlık) nasip eyle.. bu mücrim bendelerini nefislerimizin, insî ve cinnî şeytanların ilkâ etmeye çalıştıkları vesveselerden, şehvet ateşinden, gaflet zilletinden uzak tut.. rahmetinle muamele buyur da, bizi günahlardan koruyacak elbiselerle donat..
İsrail'in Yaptığı Katliamın Son Bilançosu: 320 Şehit, 200 'ü Ağır 1400 Yaralı Gazze'de şehit ve yaralı sayısı her geçen dakika artıyor. Siyonist işgal ordusunun, Gazze’nin hükümet binalarını, emniyet merkezlerini, camileri, okulları, üniversite ve evleri hedef alan saldırılarının şu ana kadar ki bilançosunun; 320 şehit, 200’ü ağır 1400 şehit olduğu tespit edildi. İşgal ordusuna bağlı savaş uçaklarıyla hücum botlarının dün Gazze’nin batı bölgelerini bombalamalarının can kaybının artmasına neden olduğu bildirildi. Filistin Sağlık Bakanı Dr. Basim Naim, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, yaralılardan yaklaşık 200’ünün durumunun ağır olduğunu ve hala onlarca kişinin enkaz altında olduğunu ve şehit sayısının artmasından endişe duyulduğunu ifade etmişti. .................................................. .................................................. .......... Bizlerde inşallah yılbaşında,rabbimizi,peygamber efendimizi,filistinlileri,ve tüm islam şehitlerini sevindirelim... RABBİMİZ, biz müslümanlarla gurur duysun...! peygamberimiz..işte YA RAB benim ümmetim..işte senin mü'min kulların desin. Konu ahmetermiş tarafından (12-30-2008 Saat 01:49 ) değiştirilmiştir.. |
|
12-30-2008, 02:11 | #10 |
Allah Razı Olsun Ahmet abi, bu kampanyaya yürekten katılıyorum. O gece bizler Allah'ın sevgiyle baktığı kullar olacak amellerde bulunalım.
Konu Üç mevsim tarafından (01-03-2009 Saat 00:27 ) değiştirilmiştir.. |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
adayalım, filistine, gecesini, gelin, yılbaşı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|