![]() |
#1 |
![]() İran'da 1979'daki İslam Devrimi'nden bu yana uygulanan şeriat yasaları gereği gerçekleştirilen idam cezalarına bir yenisi eklendi.
GÖZÜNÜ KIRPMADAN KATLETTİ Üniversitede okuyan "Kuşa" adlı genç, aynı okuldan "Mahsa" adlı kız arkadaşına geçtiğimiz 7 Temmuz tarihinde evlenme teklifinde bulundu. Ancak Mahsa, bu teklifi geri çevirdi. Genç kızın, mezun olduktan sonra ülkeyi terk edeceğini öğrenen Kuşa, bıçağa sarıldı. Talihsiz kızı gözünü kırpmadan katleden Kuşa, tutuklandı. HALKIN ÖNÜNDE İNFAZ Gencin idam cezası, başkent Tahran'da dün yüzlerce kişinin gözleri önünde infaz edildi. Kuşa, cinayetten sonra çıkartıldığı mahkemede "Mahsa'ya ilk görüşte aşık olmuştum. Benimle evlenmesini istedim. Kabul etmeyince bıçakladım" demişti.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() her teklifi red edeni öldürseler ohooo
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Budur..!
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() adaletin gözünü seveyim...
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ah ah bizde böyle adalet yokki hakkını bulmuş işte burdada böyle olsa keşke ama nerde...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() adaletin ve islam hakim olmadığı yerlerde ağır cezalar zülüm eziyet ve cefa getirmekten başka bişey ortaya çıkarmaz onun içi türkiyede ağır cezalardan yana değil hele ki tesbih düzelştme sorulusu diye örgüt sorumlusu diye 15 yıl ceza alan 15 yaşındaki çocukları biliyorken.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() neden halkın önünde?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |