![]() |
#1 |
![]() Genç Mandacılar
22-06-2008 02:57 Kendilerini demokrat olarak niteleyen ve onlardan olmayan herkesi darbeci ilan eden A K P şakşakçısı grup ''Genç Siviller'' sözde demokrasi hareketlerinden birisini İstanbul/Taksim'de gerçekleştirdi. Demokrasi = A K P anlayışındaki bu grubun, ''Darbeye karşı ses çıkar'' isimli eylemin de ülkede sıkı yönetim dönemi varmışçasına hareket edildi ve tüm Cumhuriyet sevdalıları darbeci olarak nitelendi. Ergenekon üzerinden tüm Atatürkçüleri ve Cumhuriyetçileri hedef alan grubun yürüyüşü alenen Ak Parti Şov'a dönüştü.Katılımın az olduğu eylem de "Sokaktayız, çünkü Ergenekonların, Cumhuriyet Çalışma Grubunun dağıtılmasını istiyoruz! Kapalı kapılar ardında bize karşı yapılan planları bozmak istiyoruz" açıklaması yapıldı. Diğer ilginç bir gelişmede ise Engin Okur isimli bir vatandaşın tepkisi oldu.Cumhuriyet karşıtlarının yürüyüşü esnasın da elinde Türk bayrağı ile yürüyüşün arasına giren ve Mustafa Kemal'in ''Ne Mutlu Türküm Diyene'' cümlesini tekrarlayan şahısı Genç siviller ''provokatör'' olarak isimlendirdi.Esas tuhaflık ise Sivil polisin ''Ne Mutlu Türküm Diyene!'' diyen vatandaşı şiddetli bir şekilde etkisiz hale getirmesi oldu. Cılız geçen yürüyüşe,Mustafa Kemal sadece bir anı diyen Nazlı Ilıcak,Liberalizm aşığı Mehmet Altan gibi yazarlar destek verdi. Haberinyeri.net
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bunları eklemendeki gaye nedir?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Gaye açık ... Ama bakalım neler yapabiliyor.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Cılız geçen yürüyüşe
:D :D :D |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() A K P ye destek mitingi yapıldı demokrasi yürüyüşü diye paso ab ci komünüst doluydu.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
ak partiye destek yürüyüşüne komunistler katıldı yani ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Hepimiz genciz Hepimiz Siviliz..
Ama hepimiz genç sivillerden değiliz...? Ben Ak partiye oy verdim ama genç sivil değilim..? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |