AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 06-22-2008, 16:52   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Gençler Tamam Sıra Babalarda!
Trabzonspor’un gündemine 33’lük Antzas ve Sylva’dan sonra Ribery Song’un gelmesi kafaları karıştırdı




Trabzonspor’da 33 yaşındaki kaleci Tony Sylva’nın alınması, 33 yaşındaki Antzas’ın listede yer alması ve son olarak da Galatasaray’ın 32 yaşındaki stoperi Rigobert Song’la ön görüşme yapılması tepkiye neden oldu. Bordo-Mavililerin bugüne kadar uyguladığı genç ve geleceğe yatırım amaçlı transferlerin yanında yaşları 33 ile 35 arasında değişenlerin gündeme getirilmesi hiç de doğru bir yaklaşım olarak değerlendirilmedi. Song’u, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın gündeme taşıdığı ve menajeriyle görüşüldüğü ifade edildi. Asbaşkan Hayrettin Hacisalihoğlu da, “Song’u bize menajerler önerdi. Galatasaray ile anlaşamamış. Menajerler, Song’un Trabzonspor’a sıcak baktığını söylediler. Biz de onunla ilgili bilgiler edindik. Şartları uygun olursa transferi biter” demesiyle birlikte bu oyuncuyla ilgilendiklerini doğruladı.



Andreas İvanschitz Gündemde


Trabzonspor Yönetimi ve Teknik Direktör Ersun Yanal’ın özellikle orta alana oyun kurucu transferi yapmayı planlarken, gündeme son olarak Avusturya Milli Takımının kaptanı Andreas Ivanschitz’in geldiği belirtildi. Avrupa Futbol Şampiyonası’nda takımda forma giyen ve kaptanlık yapan İvanschitz’in Bordo-Mavili takıma yararlı olabileceğine işaret edildi. Yunanistan’ın Panathinaikos takımında forma giyen tecrübeli oyuncunun şartlarının araştırıldığı ve ön görüşmenin yapıldığı vurgulandı. Bu futbolcunun dışında bilindiği gibi NK Zagrep takımında oynayan Bosna Hersekli Senijad İbricic’de bir başka alternatif olarak gündemdeki yerini koruyor. Avusturya takımında forma giyen Anreas İvanschitz’in şartlarının uygun olması halinde kulübüyle masaya oturulabileceği kaydedildi.



Ibricic’ea Werder Kancası


Trabzonspor’un orta sahadaki oyun kuracak futbolcu sorununu çözmek için görüşmeleri sürdürdüğü oyunculardan biri olan ve Hıtvatistan’ın NK Zagrep takımında forma giyen 22 yaşındaki Bosna Hersekli futbolcu Senijad İbricic’e, Almanya’nın ünlü kulübü Werder Bremen’in de talip olduğu iddia edildi. Bosna Hersek Milli takımında da oynayan Senejad İbricic için Alman kulübünün devreye girmesi Bordo-Mavililerde moralleri bozdu. Bu futbolcunun fiyatının artmasından endişe ediliyor. İbricic konusunda çalışmalarını yürüten Bordo-Mavililer fiyatın 1,5 milyon Euro’yu aşması halinde transferinden vazgeçecekler. İbricic’in menajeriyle yapılan görüşmede ise, “Eğer Trabzonspor’a gelirse burada yıldız olur ve o zaman Avrupa’ya çok daha güçlü gidebilir. Tercihi Trabzon olsun” denildiği vurgulandı.




Karadeniz'den
GÜNEBAKIŞ

 

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi