10-24-2008, 13:13 | #1 |
Gençlik Kolları Üyeleri Beni Aydınlatabilirmisiniz
Merhabalar arkadaşlar ben uzun süreden beri akparti gençlik kollarına üye olmayı istemişimdir ama hep içimde bir sıkıntı olmuştur bir türlü gidememişimdir Sizden istediğim gençlik kollarına üye olmak için ne yapmalıyım nelere sahip olmayılım Üniversite öğrencisinin üye olması bir sakınca teşkil edermi ve üyelik için bir ücret alınıyormu beni aydınlatırsanız sevinirim
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-24-2008, 13:17 | #2 |
Hoşgeldiniz Doğubex,
Üniversite öğrencisi olmanız bişeyi değiştirmez aksine size belki Eğitim birim başkanlığı verebilirler sizin içinde iyi olur.Sadece Nufüsünüz yeterlidir üye olmaya ve 18.yaşını doldurmak şart ve siz doldurmuşsunuz.Ücret talep edilmez. Hayırlısı olsun |
|
10-24-2008, 13:46 | #3 |
Iyi bir ağaca sarılan gölgesiz kalmaz mesele bu işte aydınlandınmı
|
|
11-05-2008, 19:42 | #4 |
Bugün Gittim ilçe teşkilatına hayatımın en uzun yolunu yürüdüm sanki teşkikata girerken Gittim içeri selam verdim 3 kişi vardı selamlaştık işte akp üyelik için geldim dedim oturduk bir form vardı form doldurdum ama üyelik formuydu gençlik kolları formu falan hiçbirşey yoktu açıkçası pek ilgilenmediler sadece formu doldurdum form doldururken ilçe başkanı dışarı çıktı diğer adamda çıktı 1 kişi tek kaldı içeride formu doldurdum sonra tamam üye oldun dedi Gidebilirmiyim dedim çıktım resmen şok oldum sadece üyelik bundan ibaret mi herhangi bir görev veya görüşme falan olmuyormu En azından Ağrıdayken giderken başkan yakamıza rozetimizi takardı burda hiç bir şey olmadı arkadaşlar herhangi bir görüşme bir akp li olduğunun göstergesi rozet kimlik vs gibi birşey verilmiyormu ? üyeler ot gibi kalıyormu bir etkinlik falan oluyormu oluyorsa neden burdaki başkan böle yaptı
|
|
11-06-2008, 10:54 | #5 | |
Alıntı:
Sizin kaydınızı yapan kişi muhtemel olarak sekreterdir ayrıca tüm üye formları aynıdır üstünde gençlik vs. ibaresi bulunmaz.Aslında sekreterinde açıklama yapması gerekirdi ama hoşgörün hergün birçok kişi kaydolup sonrasında parti binasının önünden dahi geçmiyor. Siz bağları kopartmayın tekrar uğrayın ve gençlik kollarının haftalık toplantı günü ve saatini öğren birkaç katılım sonrası eminim katılımından memnun kalacaklar ve sen onlara onlar sana faydalı olacaktır üyeliğin hayırlı olsun |
||
11-06-2008, 11:23 | #6 |
Ve sizin telefon numaranızı alıp size her hafta mesaj atacaklardır.Biz öyle yapıyoruz en azından. Aktif olursanız partide size karşı kayıtsız kalmaz emin olun
|
|
11-08-2008, 14:12 | #7 |
inşallah dediğiniz gibi olur ailede milli görüş ve tayyip erdoğan sevgisiyle büyüdük bugüne kadar yaşım tutmadığı için üye olmadım yaşımın geçtiği ilk gün partiye gittim inşalah dediiniz gibi olur benim konuştuğum kişi ilçe başkanıydı
|
|
11-08-2008, 14:16 | #8 |
Bende 18 yaşımı bekliyorum 3.5 yıl kaldı
|
|
11-08-2008, 14:20 | #9 |
yaş sınırı hiç mantıklı değil. bence kafa önemli. kimisi 25 yaşındadır kafası basmaz kimisi 14'ündedir zehir gibidir. senin gibi bir politikacıdan mahrum kalıyorlar 18 yaş sınırı isteyince. yakışır sana İzmir milletvekilliği |
|
11-08-2008, 14:22 | #10 |
sağolasın abi tebessüm ettirdin bana .. Ama kurallar var işte malesef..Siyaseti şimdilik oturduğum yerde yapıyorum :D ilk hedefim orda başkanlık sonra gazetecilikte isim yapmak sonra partide dışişleri bakanlığı sonra başbakanlık
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|