![]() |
#1 |
![]() Selamünaleyküm Sevgili arkadaslar genclik üzerine bir tartısmalım olmaz mı.Genclik gercekten nereye gidiyor.LÜTFEN HERKES GÖRÜSÜNÜ YAZSIN.SONUCTA BURADA FİKİRLER ORTA KOYSUN.BU SORUN BUTUN MİLLETİN SORUNUDUR.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() gençlik manevi bir boşluk içinde kayboluşa doğru gidiyor
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ah gençlik ah o gençlik Türkiyenin kanayan yarası gençlik hiç şüphesiz bir uçuruma gidiyor....
hayatı sadce marka giymek son model cep telefonu taşımak açılıp saçılıp sözüm ona fark yapmak için değişik kılaklara girmek zanneden gençlik... maneviyatta bir haber dış güçlerin oyuncağı olmuş gençlik... çıkışlarda bir karış etekleriyle yüzlerinde bir ton makyajla her ay başka bir erkekle buluşan kızlar.. hadi onları geçtim başı kapalı olmasına rağnem çıkışta sevgilisiyle elele dolaşan genç kızlar... ben ne yazıkki bu manzaralar içinde okudum her gördükçe tiksiniyordum midem bulanıyordu.. hele birşey yapamamk öldürüyordu beni... soruyordum kendime neden kim bu gençleri bu hale getirdi... sonra cevabı kendim veriyorum GENÇLERİN ELLERİNDEN İMANLARINI ÇALDILAR GERŞYE İSE BU MANZARALAR KALDI... :'( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() yillardir ayni seyi tartisiyoruz ama degisen nedir ki
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ben akpartili gençliğin düzgün,olumlu,ahlaklı ,terbiyeli vs. olduğuna inanıyorum.fakat ceheğe gençliğini düşünemiyorum diskolar ,barlar vs dir onlarda.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() siyasetle uğraşmasada mesela ebeveynler cehepeye oy verdi fakat çocukları siyasetle uğraşmıyor ama o cehepeye oy veren ebeveynleri çocuklarını nasıl yetiştirmesini beklersin.bundan bahsettim ben.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |