![]() |
#1 |
![]() SELAM ARKADAŞLAR GENÇLERİMİZ NEREYE GİDİYOR AİLE TERBİYESİNDEN YOKSUN GENÇLERİMİZ VAR NE YAPILABİLİR GENÇLERİMİZ İÇİN ARKADAŞ SEÇİMİ ÇOK ÖNEMLİ İÇKİ KUMAR VB.ALIŞKANLIKLI ARKADAŞ SEÇİLMEMELİ DÜNYA GEÇİCİ MANEVİYATIMIZ OLMALI
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Geçen gün kaleme aldığım bir yazıda bahsetmiştim bu olaylardan, Rönesans sonrasında, Garb aşıkları, maddiyat için maneviyatlarını üç kuruşa satmaya çalıştılar ...
İslam'ı özgürlükleri kısıtlayan bir din gibi lanse etmeye çalışan çevreler, hayvanlara özgü olan davranışları, insan özgürlükleri kapsamına aldılar. Mahremiyet temelinden yoksun gençlerde maddiyatın batağında özlerinden oldular ... VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Konuyu yanlis yere acmissin arkadasim.
Genclik aslinda cok da iyi yerlere gitti soylenemez.Uyusturucu,sigara,alkol bu gibi maddeler genclerimizi etkisi altina aliyor.Biz ogretmenlerin amaci onlarin iyi bir vatandas,insan yapmak.Dunyamiza ve milletimize iyi bir insan yetistirmek. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Sadece alkol, uyuşturucu vb. bağımlılık maddeleri olsa en azından üzerinde çeşitli eğitimler, destek, sağlık hizmetleri verilerek bir miktar bu bataktan kurtarılır veya en azından daha bilinçli hale getirilmeleri sağlanır.Fakatgençlerimizin kültürde olan yozlaşmayla ilgilenmemeleri, içinde bulundukları ortamdan bihaber yaşamaları, dünyanın sadece para ve eğlence etrafında döndüğünü düşünmeleri daha üzücü.Hem kendilerine hem de içinde bulundukları topluma bir yararları olmuyor.Bu konuda başta ailelere , sonra eğitimcilere çok iş düşüyor.Günümüz şartları diye çocuğu sokağa salarsak, vereceğimiz her türlü eğitimden yoksun bırakırsak , maalesef içine düştüğümüz duruma çareler aramaya başlarız. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() şuan gençlerimizde yaşlılarımızda herkeste olan hastalık imansızlık hastalığı bu hastalığı tedavi etmeden gençliğin yanlış yere gitmesini engelleyemyiz... :'(
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() her zaman bunu sölemişimdir. Bir kaç istisna dışında, genel olarak değil ama Atatürk bu gençliği bu halde görseydi çok üzülürdü.
Atatürk bu ülkeyi bu gençliğe bırakmadı |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() dünün 21 yaşındaki Fatih'i İstanbul'u fethetti, bugünün 21 yaşı ise düşük bel pantolunu nasıl daha estetik taşıyabilirimin hesabını yapıyor!...
İŞTE FARK BU!.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bende çoğu arkadaşımız gibi gençlerin davranışlarının nedeenlerinin ailelerinden kaynaklandığını düşünüyorum.bence aile de başlar herşey ve bence aile dışında kimse birşey yapamaaz bu yozlaşmış gençliğe allahha şükürler olsun ki benim ailem beni bilinçli yetiştirmiş...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Gençlik bir yere gitmiyor pislik geçnçliğe geliyor. Yapacak fazla birşey yok....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|