![]() |
#1 |
![]() Cezaevindeki paşalara TSK'dan ziyaret ! Kocaeli Garnizon Komutanı Korgeneral Galip Mendi, Ergenekon operasyonu kapsamında tutuklanan Eruygur ile Tolon'u ziyaret etti. TSK adına gerçekleştirilen ziyaret hakkında Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden de bir açıklama yapıldı. İşte o açıklama: 1. 03 Eylül 2008 günü, saat 11:30 'da Kocaeli ili Garnizon Komutanı Korgeneral Galip MENDİ, Kandıra Cezaevinde tutuklu olarak bulunan (E) Orgeneral Şener ERUYGUR ile (E) Orgeneral Hurşit TOLON'u ziyaret etmiştir. 2. Türk Silahlı Kuvvetlerine uzun süre hizmet veren iki emekli komutana yapılan bu ziyaret, Türk Silahlı Kuvvetleri adına gerçekleştirilmiştir. 3. Bilindiği üzere, dün olduğu gibi bugün de Türk Silahlı Kuvvetlerinin yargıya olan saygısı ve güveni tamdır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur. 03.Eylül.2008 11:43:25
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Habere Gelen Yorumlar :
pol 03.Eylül.2008 12:02:27 Kınıyorum Bu ziyareti KINIYORUM. Yüce Türk Milleti adına, Şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerimiz adına, şehitlerimiz adına bu Terör Zanlılarını ziyaret eden zihniyeti ve mantığı kınıyorum. Türk Milleti'ne saygısızlık etmeye kimsenin hakkı yok!.. Murat 03.Eylül.2008 12:02:15 Bu mudur yani? bunca aydır yatan bu kişilerin, yeni g.kurmay başkanı ve komtanların atanmasından kısa bir süre sonra tsk tarafından ziyaret edilmesi ve el altından sopa gösterir gibi biz yargıya güveniyoruz demesi; ne kadar manidar değil mi?! ZEKERİYA UZUNALİOĞLU 03.Eylül.2008 12:01:08 ASKERİ SAVCILIK EMRİDİR: BU ZİYARET BİLGİ AMAÇLIDIR.ASKERİ SAVCILIK EMRİDİR.TSK DEVLETİN BEKÇİLERİDİR.DEVLETİ YIKMAK İSTEYEN ŞER ODAKLARA ASLA ZİYARET ETMEZ. kardan adam 03.Eylül.2008 12:01:08 kime hizmet acaba Hizmet ettiler ama kime,neye,niçün hizmet ettiler.Ben silahlı kuvvetlere hizmet ettiklerini pek sanmıyorum.Türk milletine bir hizmet olduda milletmi fark etmedi acaba.Ortalığı germesinler artık. Ahmet Han AKYILDIZ 03.Eylül.2008 11:59:42 Açıklama... Adaletin bu mu be hey dünya! mustafa 03.Eylül.2008 11:58:54 bu nasıl iş? TSK ne yapmaya çalışıyor? yucel 03.Eylül.2008 11:58:54 Yargıya saygı yargı kararının sonucunu bekleyip yargıya saygıyı gösterilse daha inandırıcı olurdu. sinan 03.Eylül.2008 11:51:06 Hiç etik bulmadım bu ziyareti Doğru bir hareket değil yıllarca hizmet etmiş ama bunun ne önemi var türkiyeye verdikleri zarar ortada ben şahsen bu hareketi kınıyorum başbakan ve cumhurbaşkanı bundan bir ay önce erbakanı ziyaret etseydi kıyameti kopartırlardı tüm türk halkını bu ziyareti kınamaya davet ediyorum OLGUN YILMAZ 03.Eylül.2008 11:51:01 BU NASIL SAYGI...NASIL GÜVEN... Zanlı durumunda bulunan kişileri isnat edilen bu kadar vahim suçlara rağmen terör örgütü kurmak ve yönetmek suçlamasıyla tutuklu olmalarına rağmen .... ve beraat etmemiş oldukları halde DEVLETİN RESMİ BİR KURUMU KENDİ ALANININ DIŞINDA suçluları nasıl ziyaret eder veya ettirir... Bunun hesabını birileri sormalı çelik 03.Eylül.2008 11:50:41 mı acaba tsk ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bu ziyareti her yönüyle düşünmek istiyorum. Amaç ne olabilir?
1- Asker, adalete güvenmiyor, Ergenekon tutuklularının suçluluğuna inanmıyor ve bu ziyaretle Ergenekon olayında açık bir göz dağı veriyor. -Olabilir mi? Eğer böyleyse vay halimize. Durumumuz hiç de iç açıcı değil demektir. Çünkü ergenekon denen terör örgütü, bizzat TSK olur ki bunu düşünmesi bile çok kötü. Askerin yaptığı "adalete saygılıyız" açıklaması, bence bu kaygıyı ortadan kaldırmaya yönelik. Ben bu ihtimali düşünmüyorum 2- Asker adalete güveniyor ama suyu bulandırmak, ülkede durduk yere bir gerginlik çıkarmak için, tabir-i caizse (afedersiniz) "pisliğine" bu ziyareti yaptı. -Bu ihtimal olabilir mi? Eğer böyleyse de vay halimize. Asker adalete güvense bile bu yapılanın ergenekon terör örgütünün yaptığından ne farkı var? TSK'nın böyle boş işlerle ve ülkede sorun çıkartmak için çalışacağına ben ihtimal vermiyorum, düşünmek bile istemiyorum. 3- Asker, adalete güveniyor, suyu bulandırma amacında da değil. Fakat öğrenmek istediği, belki kendi içinde çekindiği, patlak vermesinden korktuğu sıkıntıları var. Bunları engelleyebilmek, gerekli tedbiri alabilmek ve aradığı bilgiye ulaşabilmek için bu ziyareti yaptı. -Ya bu ihtimal olabilir mi? aslında kulağa hoş gelen ve olmasını istediğim bir ihtimal. Muhtemelen de ziyaret bu amaca hizmet ediyor. Ama bu ihtimalde ne yazık ki etik olarak doğrudur diyemiyorum. Çünkü sırf bu amaç için resmi bir ziyarete ne gerek var? Sebepsiz yere insanların TSK'dan yana yanlış şeyler düşünmesine sebebiyet veriyor. Sonuç diyeceksiniz. Ben en iyi ihtimali düşündüm. Onda bile maalesef kusurlar var. Bu ziyaretin bu şekilde yapılmaması gerekiyordu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() tsk terör örgütüyle ortak işmi yapıyor acaba ?
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() mide bulandırıcı bir haber.
neresinden tutarsan tut elinde kalacak bir haber.. .. bu millet bu kadar en üst seviyeden aşağılanmaz.. artık bu milletin gerçeğin farkına varması lazım.. .. hani bi filim vardı amerikalı aktör..meşhur biri...evli ve bir çocuğu var vede polis şefi hemde en fiyakalısından..yapamayacağı bi şey yok..hem çok cesur hemde çok etkili..ona açılmayacak kapı yok..eşi ilede çok romantik bir ilişkisi var.araları çok iyi..çocuğunuda çook seviyor..hemde .çok.. ne oluyor sonra..çocuğu ile dönme dolapta iken mafya şefi gibi biri ateş edior ve bizim aktörü vuruuyor..yere düşüyor kucağındada oğlu..tabi kurşun sırtından girip göğsünden çıkıyor..ama çıkan kurşunda oğlunun tam kafasına isabet ediyor.oracığa yığılıyor oğlu..ölüyor..ama polis şefi bir kaç sene sonra iyileşiyor..ve bu katilin peşine düşüyor..neyse devamında polis şefi katili yakalıyor ama ölü halde..ölü zannediyorlar yani.. onun yüzünü alıyor..saçlarını alıyor tamamen katilin şekline giriyor..ve onun yerine hapse giriyor.. bu arada katilde kendine geliyor ..bu konuyu bilen herkesi öldürüyor... ve kendide polis şefinin kılığına iriyor..labaratuvarıda havaya uçuruyor..tamamen polis şefinin görünüşünü alıyor..çdoktoruda öldürüyor.. ve sonra neler oluyor tahmni edin.. hem katil hem mafya hem acımasız hamde çok güvenilir birirnin kılığına giriyor..kimliğini alıyor.. hatta eşine kadar sahip oluyor diğeride hapiste..kafasını demirlere vuruyor.. düşündükçe.. bend eşimdi düşündükçe kafayı yiyeceğim.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Yargı sürecindeyiz arkadaşlar , suçluluğu ispatlanmamış eski paşalarımızın TSK tarafından ziyaret edilmesi sizi neden bu kadar bozdu anlamış değilim ... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() El kadı olayı ile ergenekonolayıo arasında dağlar kadar fark var.batıya göre İran lideride terörist ?
ergenekonun tüm belgeleri herşeyi ortada. Bu terör örgütünü destekleyen her kim olursa olsun teröristti. |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Arkadaşımızın biri bir filmden girmiş bende reklamdan gireyim , senin yaptığın bana göre şikolota ona göre dondurma olayıdır ... Bu senin görüşünse eğer sizlerin terörist dediklerinize terörist demeyenler var ... Bırakın yargının sonucunu bekleyelim ... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Terörist denen kişinin terör adına ne yaptığı açıklanmazsa ben o kişiye terörist demem.
terör suçu işlediği kişilerin tüm kanıtları ortadayken bu kişilere terörist demeyen kişiye ise Türk demem. Bekleye durun ;) |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Avatarında önce vatan yazıyor.
Ancak vatanı bölmeye yeltendikleri, huzuru bozmaya, ülkeyi iç karışıklığa sürüklemek istedikleri iddia edilen emekli generalleri şu andaki yüksek rütbeli subayların ziyareti ne kadar mantıklıdır ? Ya avatarını değiştir. Ya da mantıklı düşün. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|