![]() |
#1 |
![]() Yasanmis bir is basvuru Hikâyesi,Yeni Safak Gazetesi yazari Mustafa Ozel'in kosesine tasidigi,yasanmis cok ilginc bir is basvurusu hikâyesi:
Alttaki isbasvuru formunu dolduran Mehmet Tartar'in basvuru formuna yazdigi cevaplar: 1. Adiniz Soyadiniz: &Mehmet Tartar 2. Yasiniz: & Yirmi sekiz. 3. Sirketimizdeki hangi pozisyon icin Basvuruyorsunuz? &Mumkunse yatay bir pozisyon icin. Eger daha ciddi bir cevap istiyorsaniz, ne is olsa yaparim. Sart one surebilecek durumda olsaydim, burada bu formu dolduruyor olmazdim. 4. Dusundugunuz ucret: &Aylik 5.000 YTL maas arti yillik kârdan yuzde 10 hisse! Eger bu mumkun degilse, siz bir ucret Onerin, ben size evet yahut hayir derim. 5. Egitiminiz? &İdare eder 6. Son isiniz. &Sadist bir sefin deneme tahtasi olmak. 7. Son ucretiniz: &Hak ettigimin cok altinda. 8. Onemli basarilariniz: &Arakladigim kalemlerden muhtesem bir Koleksiyonum var; evde sergiliyorum. 9. İsten ayrilma sebebiniz: &Bkz. Cevap 6. 10. Size ulasabilecegimiz saatler: &Banka atm'si gibiyim: 7/24. 11. Calismak istediginiz saatler: &Pazartesi, Sali ve Persembe 13.00-15.00 arasi. 12. Simdiki isvereninizle gorusebilir miyiz? &İsverenim olsa burada olmazdim. 13. Fizik durumunuz 20 kilogramdan fazla tasimaniza engel mi? &Belli olmaz, ne tasidigima bagli. 14. Otomobiliniz var mi? &Evet, ama soru yanlis sorulmus. "Calisir durumda bir Otomobiliniz var mi?" diye sorsaydiniz, cevabim farkli olurdu. 15. Daha once bir yarisma veya madalya kazandiniz mi? &Madalyam yok ama lotoda iki kere 3 tutturdum. 16. Sigara iciyor musunuz? &Otlanacak bir enayi bulabilirsem. 17. Bes yil sonra ne yapmayi hayal ediyorsunuz? &Bana tutkun zengin bir fotomodelle Bahama Adalari'nda yasamayi.Bir yolunu biliyorsaniz bunu bes yil beklemeden de yapabilirim. 18. Yukaridaki bilgilerin dogrulugunu taahhut ediyor musunuz? &Hayir, ama sıkıyorsa aksini iddia edin. 19. Sizi bu basvuruyu yapmaya iten gercek sebep nedir? &Birbiriyle tutarlilik derecesini kestiremedigim iki cevabim var: a) İnsan sevgisi ve tuketicilerin iyi Beslenmesine katkida bulunma arzum. b) Girtlagima kadar borca batmis olmam.. SONUC: Mehmet Tartar ise alindi.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bunu biliyordum :
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() işe alınmasını beklemiyordum :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() adam işe alınmış ama ben yinede denemem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() abi bu adam işe mi alınır ya
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ben bir kurum sahibi olsam asla işe almazdım bu ne ciddiyetsizlik :o
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() süpermiş ya acaba bigün iş başvurusu yaparsam denemliyim belki alırlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() u içinbencede alınması en iisi
bu tip insanlar cok cin fikirli insanlar olduğu için |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() bunu veya benzerini çok yerde okuduk da
acaba hangi işe alındı diye soranı daha görmedim... böyle bir adama şirket genel müdürlüğü verilecek değil ya.... kim bilir hangi işe alındı.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|