AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 10-11-2010, 21:52   #1
Kullanıcı Adı
Mehmet Ufuk
Thumbs down Gerçekten tartışalım arkadaşlar....
Konuya müsadenizle bir menkıbeyle gireceğim... Adamın birisi, çok sıkışmış ve lavaboya koşturmuş. Orada duran su ibriklerinden birtanesini almaya yelteneceği vakit, hop görevli onu ikaz etmiş ve 'onu değil, diğerini al' demiş... Adam bakmış; bunların hepsi aynı şekilde dolu... Fakat uzun etmeden görevlinin gösterdiğini alaraktan, işini halletmiş... Velhâsılı kelâm, çıkınca sormuş 'yahu bunların hepsi dolu, sen neden bana ilk unzadığımı değil de diğerini almamı söyledin?' Görevli gözlerini ona dikmiş ve 'biz burada neciyiz'demiş...

Not: Dostlarım, hikaye gayet bilindiktir... Değişklikler için affola...

Değerli arkadaşlarım, şurası bir gerçektir ki, dünyanın neresinde olursa olsun veya ülkemizin yoğun alâka gören hangi platformu olursa olsun, eski olanlar herzaman daha kıdemli ve birbirlerini yakinen tanıdıkları için -yenilere nazaran- daha dostanedirler kendi aralarında ve haklarını birbirlerinin gıyabında da korurlar... Çok güzel bir hadisedir bu... Bu hadise kesinlikle grupçuluk, kayırmacılık vesaire olarak nazar-ı dikkate alınmamakla beraber, zaten isminde AK olan bir ortamda hiç beklenilemiz...

Şimdi, benim bazı noktalar da çeşitli serzenişlerim olacak ve bu yakınmalarım belki de benim üyeliğime ya da en hafif ihtimalle yazmış olduğum şu satırlara mâl olacak... Arkadaşlar, en vahim hatayı işleyen insanaların bile muhakemelerinde söz hakkı vardır... Azılı katillerin dahi hükmü verilince gerekçeleri açıklanır... Hücrelerinin her zerresi demokrasi özlemi ile yanan şu nadide ülkemiz de bu vasfı sağlamak adına doludizgin çalışan bir liderin ve taifesinin oluşturduğu isim olan AK'ı alıp, AK Parti Forum yapıp, çok güzel bir paylaşım sitesinde bu işin tam zıttı olan despotik bir yaklaşım insanı fevkalade üzmekte... Bizler, birbirimizle birşeyler paylaşmak adına, forumumuzun belli köşelerine tüm safiyane duygularımızla bazı bilgiler aktarırken, bunların hiç bir gerekçe arz olunmaksızın silinmesi veya yok hükmüne bağlanması ne kadar mümbit bir fikrin misalidir. Allah aşkına, kural olarak 'gerekçe gösterilmeksizin silinir' ibaresinin yazılması ve bu kaideyi yegane düstur görüp, tam manası ile şiar edinmek hiç mi rahatsızlık uyandırmamaktadır... (Bkz; forum kuralları...) Nerede kaldı ifade özgürlüğü ve demokrasi... (Elbette hakaret, aşağılama, temel değerleri alet etme gibi müptezellikler hariçtir). Birbirimizi eleştirmek, diğerini hakir görmek anlamına yada yönetici olan arkadaşı vasıfsızlıkla suçlamak manasına gelmez ki? Bugün, protesto köşesinde bir sorumlumuzu eleştiriye açmam, ona saygısızlık anlamnı mı gelir? Burada bizler konuşurken, paylaşırken, kendi hür iarademizle hareket etmek yerine, yöneticilerimizn isteklerine binaen mi davarnmalıyız? Bir üyemiz, yanlış bir paylaşımı yanlış bir bölüme ve yanlış bir saatte eklediğinde, onu ikaz etmenin tek cümlesi 'konu zaten var, okuyunda yazın'mı olmalıdır? Uyarı mahiyetini taşıyan ifadeler, komut verici görünüm alırsa, buranın adının AK olması, bu partiye emek verenlere haksızlık değilmidir?

Protesto kulvarımıza yazdığım konuyu göremediğim\silindiği için, sizlere tafsilatını aktaramıyorum ama tekrar ediyorum, biz de HABER adında oluşan bölüme girilen haberlerin, güncellğini takip etmek ancak ve ancak habercilik olur... Yoksa orası sıradan bir duyuru kısmıdır... Tabi eğer, forumumuzun diğerlerinden farklı olmasını temenni ediyorsak bu kural geçerlidir. Protesto da haber ve habercilik anlayışı ile alakalı gerekli bilgileri vermiştim. Dostlarım bu ukalalık değildir, bilakis sorumluluktur. Zira benim işim haber...

Arkadaşlarım, eminim ki yöneticilermiz, katagori sorumlularımız hakkında yazdığım bu cümleler, sitemizin büyük bir bölümünde beğenisizlikle karşılanacaktır. Fakat aynı konudan muzdarip olanların varlığı da bir gerçektir. Kimse kusura bakmasın, burası mera değil, bizler de çobana muhtaç sürü değiliz. Eğer ki, yöneticilerimiz, Roma'da ikinci olmaktansa, iki haneli bir köyde birinci olmayı tercih ederim diye düşünüyor ve siteyi de bu şekilde yönetmek istiyorlarsa, o zaman ismi AK olmamalıdır...

Sabit düşünceli değil, özgür fikirli olmak daha evladır...

Mehmet Ufuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-11-2010, 22:19   #2
Kullanıcı Adı
İntifada
Hocam ben bu serzenişe bir anlam veremiyorum ki...
Eğer sizi kırdıysam hakkınızı helal edin...
LAkin ben konu aynı ibareyi taşıdığından ve hem sizin hemde gönülden ablanın konusuna yazık olmaması için sizinkini kitledim...
Bence ortada çok fazla abartıalcak bir şey yok...Siteminizi arkadaşlar kaldırmış bunun benle bir alakası yok ben herşeyi yeni görüyorum...
Alt 10-11-2010, 22:22   #3
Kullanıcı Adı
Mavera
hocam tartisalimda, tartismasinada sorun nedir onu anlayamadim, acikcasi yazi cok uzun görünüyor, okumaktan gözüm korktu..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2010, 22:33   #4
Kullanıcı Adı
İntifada
ben meseleyi kısaca izah edeyim...
Gönülden abla bugün bir konu açtı...
http://www.akpartiforum.com/hsyk-uye....html?t=139154
ve sonrada mehmet arkadaşımız bu konunyla alakalı başka bir başlık açtı...
http://www.akpartiforum.com/hsykda-d....html?t=139157

bende mehmet arkadaşımızın konusunu aynı zannederek konuyu kitledim...Ki aynı olmadığını anlsam yine konuyu kitler mesajı diğer başlığa taşırdım...Ama okula yetişmek zorunda olduğumdan inceleyemedim...

Ama ummadığım bir tepki aldım...
Alt 10-11-2010, 22:47   #5
Kullanıcı Adı
Mehmet Ufuk
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam ben bu serzenişe bir anlam veremiyorum ki...
Eğer sizi kırdıysam hakkınızı helal edin...
LAkin ben konu aynı ibareyi taşıdığından ve hem sizin hemde gönülden ablanın konusuna yazık olmaması için sizinkini kitledim...
Bence ortada çok fazla abartıalcak bir şey yok...Siteminizi arkadaşlar kaldırmış bunun benle bir alakası yok ben herşeyi yeni görüyorum...

Değerli kardeşim elbette sana hakkımı helal ettim.. Asla beni kırmadın şayet ben seni kırdıysam sen hakkını helal et... Ben, zira oarada yazan başka bir arkadaşa da sebep açıklamıştım...
Mehmet Ufuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)