![]() |
#1 |
![]() ![]() Acı zehir sözlerin var aklımda … İsmin ezberlerim..sen,benim olsan. Sen susuyorsun…. Konuşan Yağmurlar Yıldızlar Bazen; Rüzgarlar eser öfkeli.. Sen susarsın.. Kİmlerle konuşursun..bilirim. Acıtırsın canımı..yakarsın duygularımı Aşkım mahzunlaşır.neden itiyorsun beni? Susuyorsun hala.. Sen eğlen gönlünce, Sözlerimi..sana sakladıklarımı …okyanuslardan çaldım. İncilerim. Bana gözlerinle ,ellerinle gelmeni…istemiştim ilk önce, Ellerini öpmek doya doya.. Önce gözlerini sevdim sonra ellerini. Sen acıtıyorsun kalbimi, Artık yaktım gözlerini Onlardan başladım…önce gözlerin gitsin.. Sonra ellerini… Gerisi mühim değil,yan tümüyle. Muammasın artık, tanımaktan kaçtığım. Oysa tanımadan sevdiğim.. Tanımadan sevgilim ettiğim…. Aşkımla yalnızız, boş odalardayız… Soğuk burası karanlık.. Ben korkarım ki karanlıktan! Sesim yankılanır döner bana.. Nasıl üzülürüm bilir misin..? Bakmak istemediğin çocuk gözlerim var... Severdi seni hesapsızca.. Gülerdi.. Sen bunu hep yapıyorsun..Ağlattın.. Artık sana kanat çırpan kelebek değilim.. Gül olmadım ki hiç?..... Bak bakalım beni bıraktığın yerde miyim artık? Değilim… Gidiyorum çünkü… Yokum.. Artık sen varsın ve senin dünyaların Sen hoşçakal…Göç bitti!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bak bakalım beni bıraktığın yerde miyim artık?
Değilim… Gidiyorum çünkü… şiirin hepsi çok güzel en güzelde bu mısralar şiirlerikendiniz yazıyorsanız gönlünüze sağlık ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|