AK Gençliğin Buluşma Noktası
Komik Komik resim ve fotoğraflar.

Stil
Seçenekler

Alt 07-21-2010, 17:06   #1
Kullanıcı Adı
ak sevda
Standart Gitmiyorum forumdan
Gitmiyorum

Toplamıyorum valizimi; burası benim evim çünkü Bu listede çevrimiçi üyelerin arasına karıştığımdan beri evim, titrek bir elle ilk yorumum için yirmi-otuz kere önizleme düğmesine bastığımdan beri evim, şimdi kardeşim dediğim üyenin birinden ilk mailimi aldığımdan beri evim

Gitmiyorum

Peki gidecek yerim yok diye mi bu kalışım, tabii ki hayır Hem gitmiyorum, hem gitmesin sevdiklerim Ucunu mağmaya batırsın kaleminin, yazsın, talan etsin ortalığı Varsın yorum almasın, bunu da dert etmesin güzel yazan Bana beni anlatsın, sıfır beş uçlarla delsin kireçlenmiş rezistansımı

Gitmiyorum

Çünkü okumayı seviyorum Olsam da sinir, dalmak istesem de tartışmanın orta yerine bir Karamurat deliliğiyle ve bilerek suskun kalsam da çoğu zaman, sus , yuh diyerek yorulsam da gitmiyorum
Amacı cevap vermek değil "oturtmak" olanlar, ismini duyurmak için çırpınanlar, parmaklarını pençeleştirip klavyeyi tırmıklayanlar, gereksiz alınanlar, azarlayanlar, çok bilmişler, hiçbir şey bilmeyenler Hayır, bir Pollyanna yutmadım, okumayı seviyorum sadece, hepsini okumayı seviyorum
Sussa da bir kenarda, küsse de üstüme alınmıyorum hiç, dönüşü için dua ediyorum sevdiklerimin

Gitmiyorum

Çünkü bu site güzel
Çünkü tanıştığımda yeni biriyle, ortak yanımızın bu site olduğunu öğrendiğimizde onun yüzündeki sevinç ve şaşkınlığı görmek güzel; " sen o musun" diye sormak, "ben oyum" demek güzel
Beni sevmeyen birine kendimi tanıtıp daha evvel sevmediğine pişman ettirmek güzel
Çayı sevenle çay, sevmeyenle kahve içmek güzel

Gitmiyorum

Tadını çıkarıyorum kalabalığın Bir yılda değişen hayatımı seviyorum Tartıştığım için zırıl zırıl ağlamayı, sonra birilerinin beni savunmasını seviyorum Anlattığımı anlayan insanları seviyorum ve anlamayanları
Çünkü güzel burası, evimde olmak güzel

Gitmiyorum

Seviyorum Büyük Patronları, tema değişikliklerini, havalı şairlerini, pasif okuyucularını, polemik güllerini, gidenleri, dönecek olanları, dönmeyenleri de

Bu siteyi seviyorum kardeşim İşte O Kadar

ak sevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-21-2010, 17:11   #2
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek

Çok hoş bir paylaşım olmuş sevda emeğine sağlık + ilk etapta başlık insanı meraklandırsa da içeriği okuyunca anlıyor insan gidecekmişsin gibi olmuş ama gitmiyorsun sanmıştım daha okumadan

kimse gitmesin forumdan
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-21-2010, 17:18   #3
Kullanıcı Adı
ak sevda
Alıntı:
Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Çok hoş bir paylaşım olmuş sevda emeğine sağlık + ilk etapta başlık insanı meraklandırsa da içeriği okuyunca anlıyor insan gidecekmişsin gibi olmuş ama gitmiyorsun sanmıştım daha okumadan

kimse gitmesin forumdan

inşallah gitmez
Alt 07-21-2010, 18:34   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Forum gider biz kalırız
Alt 07-21-2010, 22:19   #5
Kullanıcı Adı
unnamed
bu kafayla giderse...
forumda kalmaz, bizde kalmaz....
neden o kadar güzel insanları kaybettik?
nedeni belli....
Alt 07-23-2010, 14:06   #6
Kullanıcı Adı
ak sevda
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu kafayla giderse...
forumda kalmaz, bizde kalmaz....
neden o kadar güzel insanları kaybettik?
nedeni belli....
nedeni çok açık dünya bu biri gider biri gelir bu dünyada hiç bir şey kalıcı değil ki forum üyeleri kalıcı olsun
önemli olan giden güzellikle gitsin gelen yine öyle

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)