Hayata Dair Anketler (Ak Parti Forum) Siyasi anketler dışında üyelerin serbetsçe anket açacakları bölüm. |
Anketimiz: üzerinde yabancı devletlerin amblemi, sembolü veya bayrakları olan kıyafetler giyiyormusunuz? | |||
evet |
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 | 8.46% |
hayır |
![]() ![]() ![]() ![]() |
119 | 91.54% |
Katılımcı sayısı: 130. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() ben giymiyorum giymemde asla
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kesinlikle giymem giyene de çok kızarım...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Giymiyorum ama türk figürleriyle dizayn edilmiş kıyafetler yapmayanları da kınıyorum >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() asla giymiyorum giymicemde inşaallah
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() BEN ANLAMIYORUM İNGİLİZ BAYRAĞIYLA ALMAN BAYRAĞIYLA NASIL RAHAT EDİYORLAR ONLAR BİZE KÜLTÜR ADINA NE VERMİŞKİ ONLARI TEMSİL EDELİM ,, ŞEHİTLERİMİZ ATALARIMIZ KANLARIYLA CANLARIYLA BU ÜLKE İÇİN SAVAŞMIŞ KANLI ELLERİYLE BU BAYRAĞI DİKMİŞLER BİR AMBLEM OLACAKSA ODA TÜRK BAYRAĞI OLMALI HADİ MARKAYA TAMAM DEDİK AMA BAYRAKTA BİRAZ FAZLA
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Kesinlikle Giymem. ve böyle giyisiler hediye bile olsa gözümde bir çöp gibidir. Giyenlere pek birşey diyemem sonuçta onların kararı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Giymem,alırkende çok özen gösteririm zaten.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() KESINLIKLE GIYMM ALLAH GIYDIRMKTE NASIP ETMSIN HASSAS OLDGM NOKTLRDAN BIRISI
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() giymedim ama giyene saygı duyarım olabilir, örneğin bir brezilya, arjantin vs sportif başarıları olan ülkelerinin t-shirtleri gayet normaldir...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|