AK Gençliğin Buluşma Noktası
Darbeler ve Darbe Girişimleri Darbeler ve darbe girişimleri hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-03-2009, 07:59   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Gladio sanatçılar " Cumhur baikanına kadın ayarlandı" iddiası
Uğur'dan geçen CD'ler içersinde "Gladio sanatçılar" başlığı ile ilgili dökümde dikkat çeken ifadelere yer verildi.Ergenekon Davası sanıklarından emekli Albay Hasan Atilla Uğur'dan geçen CD'ler içersinde "Gladio sanatçılar" başlığı ile ilgili dökümde dikkat çeken ifadelere yer verildi.

30-35 sene öncesinden bugüne kadar, bazı sinema, manken ve şarkıcıların üst düzey kişilerle yaşadıkları yaşamlarının öteki yüzlerinin ise ajan olarak rol aldıkları iddia ediliyor. Uğur'un evinde geçirilen CD'lerde "Hedef; Gladio sanatyçılar" başılğı ile yer alan belgede 1995 yılında Kumkapı'da işlenen cinayette ilginç iddialara yer veriliyor.

"Kumkapı cinayeti" olarak bilinen davada ölen kişinin eşi Gülten Kızılkaya, , cinayeti işleyen Zeynep Uludağ ile tanık Gülay Bavbek'in ortak buluşma noktaları 'Sisi' olarak bilinen Seyhan Soylu olduğu iddia edildi. Kızılkaya ile Uludağ'ın yıllar sonra barışarak aynı yerde şarkıcılık yaptıkları da öne sürüldü.

Tolga ATAR/ İSTANBUL

Ergenekon sanıklarından Emekli Albay Hasan Atilla Uğur'u evindeki CD'lerin arasında "Gladıo Sanatçılar" belgesi çıktı. CD içersindeki çözümlerinde 30-25 sene önce bazı sinema, ses sanatçısı ile mankenler ve fuhuş sektöründe yıldızları parlayanların öteki yüzünü ortaya çıkaran şok iddialara yer aldı. Bu kişilerin arka planda gizli eleman olarak çalıştıkları iddia edildi.

HEDEF; GLADIO SANATÇILARI

Belgede, "Hedef; Gladıo sanatçılar" başlığı altında yer alan belgede 1995 yılında Kumkapı'da işlenen cinayetle ilgili ilginç bi o kadar da dikkat çeken ifadeler bulunuyor. Belgede kamuoyunda da "Kumkapı Cinayeti" olarak bilinen olay belgede, "Kumkapı cinayeti gerçek katilini arıyor" şeklinde başlatılarak olaydaki kişilerin birbirleri ile olan bağlantılarına dikkat çekiyor.

TANIK SIR KALDI

Ergenekon belgelerinde 'Kumkapı Cinayet'yle ilgili şu iddialara yer veriliyor. Kumkapı cinayetinde adı karışan dört kadının adları; Ersin Sakartay, kızları Zeynep ile Sinem Uludağ ve G.B. (Gülay Bavbek)'ti.G.B. tanık olarak kayıtlarda yer aldıysa da kimse bu kadının üzerinde durmadı. Cinayet olduğu gece Kumkapı'daki restorana gidilmesi için G.B ısrarda bulunan kişiydi. G.B, Emniyet Müdürü Ümit Bavbek'in teyzesinin kızıydı. Emniyet Müdürü'nün akrabası G.B'nin, Ersin Sakartay ve kızları ile Kumkapı'daki bir restoranda ne işi vardı? Aralarında nasıl bir ilişki vardı. Soruları "Kumkapı Cinayeti'nin soruları arasında kaldı.

MAĞDUR VE KATİL BARIŞMASI

Cinayetin faali hapis yatan ve hiçbir zaman katil olduğunu kabul etmeyen Zeynep Uludağ, cezasını çektikten sonra hayata atılarak şarkıcılık yapmaya başladı. Kumkapı cinayetinde eşini kaybeden Gülten Kızılkaya yıllar sonra hayatını şarkıcılık yaparak yaşamını sürdürmeye başladı. Kızılkaya eşinin katili Uludağ ile barıştı, aynı sahnede şarkı söylemeyip şampanyalar patlamaya başladı.

Ancak gözlerden kaçan gelişmede her ikisinin basın danışmanlığını Seyhan Soylu yapmasıydı. Bir başka ayrıntı ise Seyhan Soylu bir şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Büyükdağ'ın yanında da görev alıyordu. Emekli Emniyet Müdürü Ümit Bavbek, Turgut Büyükdağ'ın koruma görevini üstlenmişti. Bu bağlantılar bugün için sisler ardında, ancak zaman bu sisleri de dağıtacaktır.

ENDONEZYA CUMHURBAŞKANININ TÜRKİYE MACERASI

Belgelerde 1956 yılında Türkiye'ye gelen Endonezya Cumhubaşkanı ile ilgili iddialar yer aldı. İddiaya göre 1956 yılın da Türkiye'ye gelen Endonezya Cumhurbaşkanı Soekarno ile o yılların en ünlü randevuevi lüks Nermin'in lüks pansiyonunda genç ve güzel bir kadınla beraber omuştu.

Ancak bu kadın hastanede hastabakıcılık yapıyor, profesyonel fahişeliğe lüks Nermin'in yanında gizli gizli yapıyormuş. Endonezya Cumhurbaşkanı bu kadınla geçirdiği geceden sonra "Genore" hastalığını kaptığını ülkesine döndükten sonra anlamıştı. Daha sonra ise lüks Nermin'in hayatı alt üst olmuştu.

KOKAİNMAN TELEKIZ S.D.

Belgeler içersinde günümüzdeki bir çok sanatçı ve mankenler hakkındaki iddialara yer veriliyor. Bunlar içersinde S.D isimli fotomodel hakkında "Kokainman, telekız"olarak ifade kullanılıyor.

KUMKAPI CİNAYETİ

23 Temmuz 1995 tarihinde Kumkapı'da çıkan bir kavgada Zeynep Uludağ isimli genç kızın İsmail Kızılkaya'yı öldürmesini netice veren olay bir anda Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Medyada çok şeyler yazılıp çizilmişti. Olayda sarkıntılık iddialarının bulunması feminist kesimleri harekete geçirmişti.

bugün.com

 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi