AK Gençliğin Buluşma Noktası
Kültür-Sanat Köklü Kültür Ve Sanatımız ile ilgili tüm paylaşımlar burada yapılıyor



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-03-2009, 18:09   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart Hayranları bu haberle yıkıldı!
Hayranları bu haberle yıkıldı!





Türk Rock Müziğinin sevilen sesi Murat Göğebakan’dan gelen bu haber sevenlerini yıktı!

Ünlü sanatçının lösemi (kan kanseri) hastalığına yakalandığı öğrenildi. Dün hastaneye kaldırılan ve kan kanseri teşhisi konan Göğebakan’ın eşi Sema hanım eşinin rahatsızlığını doğrularken, "Çok zor bir döneme giriyoruz. Bizler için dua etsinler" dedi.

 

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-03-2009, 18:14   #2
Kullanıcı Adı
Gökmen
Standart
ALLAH c.c yar ve yardımcısı olsun, çoluk çocuğuna bağışlsın ALLAH c.c şifa versin en kısa zamanda...
Gökmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2009, 18:14   #3
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-04-2009, 00:05   #4
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Murat Göğebakan 'lösemi'ye yakalandı
Anadolu Rock müziğinin sevilen sanatçısı Murat Göğebakan lesömi hastalığına yakalandı. 1 Mayıs'ta hastaneye yatırılan Göğebakan'ın tedavisine başlandı.


03 Mayıs 2009 22:30

Anadolu Rock müziğinin sevilen sanatçısı, HaberAktüel köşe yazarı Murat Göğebakan, tıp dilinde lösemi, halk dilinde ise kan kanseri olarak bilinen hastalığa yakalandı.
1 Mayıs'ta hastaneye yatırılan ve bir gün sonra Lösemi teşhisi konan Göğebakan'ın sevdikleri Memorial Hastanesine akın etti.
Haber Aktüel'e konuşan Murat Göğebakan'ın eşi Sema Göğebakan, eşi Göğebakan'ın tedavisine başlandığını ve moralini yüksek tutmaya çalıştıklarını söyledi.


Haberaktüel
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-04-2009, 00:13   #5
Kullanıcı Adı
Morte
Standart
Allah acil şifalar versin kendisine...
Morte isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-04-2009, 00:22   #6
Kullanıcı Adı
SeLSeßiL
Standart
Allah acil şifalar versin...Allah yardımcısı olsun...
SeLSeßiL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-04-2009, 00:31   #7
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Standart
Allah(cc) acil şifalar versin inşaAllah.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-04-2009, 01:43   #8
Kullanıcı Adı
bryan
Standart
geçmiş olsunnn acil şifalarrrr...
bryan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-04-2009, 10:00   #9
Kullanıcı Adı
"Beritan"
Standart
Allah acil şifalar versin...
"Beritan" isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-04-2009, 18:55   #10
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart
Göğebakan'ın sağlık durumu...

Memorial Hastanesi'nden açıklama geldi:"İstediğimiz tek şey dua"

Türk Rock Müziği'nin sevilen sesi Murat Göğebakan sevenlerini üzdü...


Geçtiğimiz akşam kaldırıldığı Memeriol Hastanesi'nde lösemi (kan kanseri) hastalığına yakalandığı öğrenilen ünlü sanatçı sevenlerini üzüntüye boğdu. Sevenleri ve sanatçı dostlarının telefonlarıyla moral kazandığını belirten Sema Hanım "Petek Dinçöz'den çiçek geldi. Erhan Güleryüz, Murat Kekili aradı" dedi.

Memorial Hastanesi Hemotoloji Servisi Doktoru Hüseyin Beköz, sanatçı Murat Göğebakan'ın sağlık durumunun çok iyi olduğunu ve akut lösemi teşhisinin konulduğu ilk günden itibaren tedavisine başlandığını söyledi.

"İSTEDİĞİMİZ TEK ŞEY DUA"

Sema Göğebakan da söz konusu hastalığın belirtilerinin somut bir şekilde ortaya çıktığını ancak kendilerinin bunu tahmine edemediklerini belirterek, "Sebepsiz morluklar ve kanamalar... Kanamalar Murat'ta bu diş eti kanamasıyla başladı. Grip olduğu için cuma günü doktora gittik testler sonucunda bu çıktı.

Benim söyleyeceğim şu an morali çok yüksek ve iyileşeceğine çok inanıyor. Ben de çok inanıyorum. Bütün sevenleri de çok inanıyor. sadece herkesten dua istiyor.

İstediğimiz tek şey dua" diye konuştu.

Eşinin kolunda sürekli morluklar oluştuğunu, "Yine mi kolunu morartıp geldin?" dediğinde ise eşinin "Kan kanseriyim" cevabını verdiğini söyleyen Sema Göğebakan, "Demek ki insanın içine doğuyormuş böyle şeyler. Ben de ona kızarak 'nasıl bunu söyleyebiliyorsun?' diyordum. Nereden biliyorsun diyorum. O da 'yok yok öyleyim, öyleyim' diyordu. Murat'ın tek istediği duadır. Bütün sevenlerinin duasını bekliyor" şeklinde konuştu.

Göğebakan, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın aradığı söyleniyor doğru mu?" sorusuna ise, "Evet doğru. Başbakanımız hafta sonu ziyaret de edecek. TBMM
Başkanımız Sayın Köksal Toptan'la da az önce telefonda görüştük. O konuda destekleri çok büyük. Hepsine teşekkür ediyorum. Sanat camiasından da aklınıza gelebilecek herkes aradı. Bu çok güzel bir şey. Demek ki gerçekten seviliyormuş" yanıtını verdi.

Sanatçı Göğebakan'ın sağlık durumu ile ilgili eşi Sema Göğebakan ile doktoru Hüseyin Beköz, Okmeydanı'ndaki Memorial Hastanesi'nde basın toplantısı düzenledi.

Dr. Beköz, sanatçının bir hafta önce başlayan halsizlik, yüksek ateş ile karnında bir sızı oluşması şikayetleriyle hastanelerine başvurduğunu söyledi.

Yapılan kan tetkiklerinde değerlerde anormallik tespit edildiğini, bunun üzerine yapılan detaylı testlerde ise akut lösemi, yani kan kanseri teşhisinin konulduğunu ifade eden Beköz, "Sanatçının genel durumu şu an çok iyidir. İlk
günden itibaren tedavisine başlanmıştır. Şu an hatta kemoterapinin ikinci gününe gelmiş bulunmaktayız. Lösemi hücreleri hızla düşmeye başlamıştır" dedi.

Dr. Beköz, akut lösemi tedavisinde sonuçların uzun vadede alınacağını belirterek, tedavi sürecinin yaklaşık 6 ay süreceğini kaydetti.

Lösemi tanısının konulmasıyla hastalığının ortaya çıkması arasında geçen sürenin 1 ila 3 ay civarında olduğunu kaydeden Beköz, söz konusu hastalık nedeniyle Göğebakan'ın kan değerlerinin çok fazla düşmediğini ve genel durumunu çok bozmadığını vurguladı.

Akut löseminin hızlı ve aniden ortaya çıktığına dikkati çeken Beköz, Göğebakan'ın ocak ayında check up yaptırdığını ancak lösemiye dair herhangi bir belirtinin ortaya çıkmadığını vurguladı.

ZİYARETÇİ YASAĞI KONULDU

Yapılan tedavinin ardından kemik iliğinin tekrar kan üretmeye başlaması ihtimali yüzde 70'dir" diyen Beköz, bunun büyük bir oran olduğunu, ayrıca tedavi
sürecinde kemik iliği nakli gibi alternatif tedavi yöntemlerinin de bulunduğunu belirtti.

Gazetecilerin "Sanatçıya tedavi sürecinde herhangi bir yasak getirdiniz mi?" sorusunda Beköz, sanatçıyı görmek isteyenlerin çok olduğuna işaret ederek, "Bu hastalık grubu bağışıklık sitemini baskılayan bir hastalıktır. O nedenle herhangi birisinden alabileceği enfeksiyon hastanın hayatını tehdit edecek bir bulgu oluşturabilir. Şu an için ziyaretçi yasağı koyduk. Ziyaretçi olarak çok fazla gelen ve gidenin olmaması Murat Bey'in sağlığı için çok önemli" cevabını verdi.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi