05-27-2009, 18:59 | #1 |
Gökçek Altta Kalır mı?
İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın dün Gökçek'i hedef alan açıklamalarına Gökçek'ten cevap gecikmedi. Cevap yine Gökçek üslubunda! Bakan Atalay, oto galerilerinin şehir dışına çıkarılması ile ilgili olarak “Büyükşehir Belediye Başkanı’nı ve Ankara Valisi’ni göreve davet ediyorum, basının huzurunda. Bu konuda çabuk mesafe alsınlar, yoksa ben bizzat İçişleri Bakanı olarak farklı işlemler yapacağım,” demişti. Gökçek'ten Atalay'a yanıt geldi... Gökçek, Bakan Atalay’ın, “oto galerilerini şehir dışına hızlı bir şekilde çıkarsınlar” sözlerine yanıt verdi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İçişleri Bakanı Beşir Atalay’a cevaben yaptığı yazılı açıklamada, "Oto galerilerinin Gölbaşı'na taşınması konusunda 6 yıldır çalışma yapıyoruz. 4 milyon metrekarelik bir arazi bulduk. Burasının yüzde 66'sını kamulaştırdık. Bazı vatandaşlar yüzünden kamulaştırmayı zorlukla yürütüyoruz. Para sıkıntısı da var. Çalışmalarımız sürüyor" dedi. Atalay'ın uyarısı karşısında alınmadığını belirten Gökçek, şunları kaydetti: “Beşir Abi, aşağı yukarı 2-3 yıldan beri kişisel olarak bana bu işi bitirmemizi söylüyor. Bu manada iş bitmeyince biraz daha bizi sıkıştırarak konuyu halletmeye çalışıyor. Ben bundan dolayı en ufak bir alınganlık göstermiyorum. Çünkü Beşir Bey art niyetle söylemiş değildir. Netice itibariyle abi dediğimiz bir kişidir. Samimiyetle bu işin bir an önce bitmesini istiyor. Buradan Beşir Abi'ye çağrıda bulunuyorum. 30 milyon dolar bulursa kamulaştırmayı hemen bitiririz, sorunu da hemen hallederiz." stratejikboyut.com
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-30-2009, 17:14 | #2 | |
Tarafsız (!) medyamıza göre haber böyle gözüküyor:
Hürriyet ise nasıl başlık attı: İki yıldır düşünüyor Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|