![]() |
#1 |
![]() "Gökhan harbiden uçuyor" Beşiktaş para konusunda sürekli problem çıkaran Gökhan Zan'a siyah beyazlı yöneticiler "Yeni takımında başarılar dileriz" diyerek kapıyı gösterdiler. Beşiktaşlı yöneticiler "Gökhan para konusunda uçuyor. Bizden 800 bin YTL peşin istiyor... Sakatlanmayacağı garanti mi? İyi futbol oynayacağının sözünü verebilir mi? Kendisine nasıl güvenip bu parayı öderiz? Ona önerdiğimiz paradan bir kuruş artıramayız. Fedekarlık yapmazsa, yeni takımında başarılar diliyoruz." diye konuştular. "ARADA DAĞLAR VAR" Tecrübeli futbolcuyla ipleri koparan Beşiktaşlı yöneticilerin 650 bin YTL önerdiği, Gökhan Zan'ın ise 800 bin YTL'si garanti 2 milyon YTL istediği belirtildi. Siyah beyazlı yöneticiler "Böyle bir ticari anlaşma olabilir mi? Aradaki farkı düşünün... Gökhan'a söyleyecek bir şey bulamıyoruz." diye konuştular. (Lig TV)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() şoktayım ya
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() 800 bin ytl milli futbolcu için çok fazla değil. fener aurelio ya 2.2 milyon avro yani yaklaşık gökhan zanın 5 katı kadar para verdi yine yuvada tutamadı. kezman da 6 milyon ytl alıyor. bu bjk da amma fakirmiş be
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() çok mutluyum hiç oynamayan bir oyuncuya 100 bin ytl bile fazla milli olması birşey değiştirmez her zaman sakatlanan bir oyuncuya tahammülümüz kalmadı milli diyorsunuz milli takımda kaç maç oynadı ve ne kadar yararlı oldu bunu hiç düşündünüz mü? mehmet aurello ile gökhan zan'ı karşılaştırman bile... elveda cam adam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ya yinede En ii oynayan TÜRK futbolcuydu ya bi Türk futbolcuya ihtiyacımız var
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() 1 maç oynasa 5 maç sakatlandığı için oynamayan bir oyuncu lig de zaten oynadığı maç sayısı belli ve o maçlarda dahi başarılı bulmuyorum sürekli kademe zamanlama hataları yaptı! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() haklısın çok hatalrı vardıda bilmiyorum ya üzüldüm yinede
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |