07-12-2008, 20:23 | #1 |
GÖKKÇEK GİBİ Mİ MUMCU GİBİ Mİ?
ABDÜLLATİF ŞENER AKP DEN İSTİFA ETTİ...UMARIM KISA BİR SÜRE SÜREN GÖKÇEK'İN BAŞBAKANIMIZDAN YOLUNU AYIRMA MASALI GİBİ HAFIZALARDA DA BU AYRILIK BİR DETAY OLARAK KALIR VE MUMCU GİBİ KOCAAA BİR HÜSRAN OLMAZ.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-12-2008, 20:25 | #2 |
nasıl yani?
|
|
07-12-2008, 20:26 | #3 |
Aslinda arkadasimiz güzel bir noktaya deginmis icimizde senere karsi bir sevgi var ama bu sevgi onun pesinden sürükleyecek kadar fazla degil bu sevgi ak parti saflarinda olmasindan kaynaklaniyordu..
Görünen o ki sayin senerin sonu mumcu gibi olacak belki gökcek gibi hatasini erken farkedecek diyecegim ama... |
|
07-13-2008, 02:39 | #4 |
MUMCU SİYASİ OLARAK FİKİR VE DÜŞÜNCELERİNDE AK PATİDEN AYRILDIĞI NOKTADA NEFSİN ATINA BİNDİ GİTTİ.... AMA GÖKÇEK AYRILIP PARTİ KURACAĞINI İFADE ETTİĞİNDE TIPKI ŞİMDİ Kİ ŞENER GİBİ SİYASİ FİKİR VE DÜŞÜNCE FARKLILIĞI SERGİLEYEMEDİ GÖSTEREMEDİ... YANİ BU KOPMANIN TEMELİNİN BEYLER ARASINDAKİ ŞAHSİ SÜRTÜŞMELER OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYOR VE GÖKÇEKTEKİ GİBİ KADERDE KISMETTE VAR İSE AŞILABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM |
|
07-13-2008, 08:12 | #5 |
İNSANLARDA MAKAM VE MEVKİ HIRSI OLMAYA GÖRSÜN....
şener özelleştirme kendisinden alınınca parti ile sürtüşmeye girdi...bizim alevi vekilimiz de var farklı düşünen vekillerimiz de...şenerinki farklı düşünmek değil aslında...ama bu olay içimi acıtıyor...kaç yıldır 'beraber' yürüdüğümüz arkadaşımız deniz baykal ağzıyla bizi terkediyor... mumcu meb bakanıydı ben çok severdim kendisini ama öteden beri bir gönül birliğimiz olmayınca sadece 'güle güle' dedik...milletin değil statükonun yanında yer alınca ilahi adalet tecelli etti ve bitti... şenerse halkta heyecan uyandırmadı...varolan siyasetten de pek farklı birşey söylemedi...halkın 'macera' kaldıracak hali yok;istikrarı gördü bi'kere...dolayısıyla barajı geçmesine bile pek ihtimal vermiyorum...geçerse de bu akpartiden koprdığı oylarla olmayacak ;)seçim zamnı herşey belli olur... ne olursa olsun bu ülkede ama herşey milletimizin hayrına olsun.... |
|
07-13-2008, 21:34 | #6 |
ya sen bu partinin 5 seneden fazla ekmeğini yedin şimdi hainlik mi yapıyorsun pes yani >
|
|
07-13-2008, 21:35 | #7 |
bence mumcu gibi hain
> |
|
07-13-2008, 21:37 | #8 |
Bende şenere karşı bi sevgi pek yoktu sayesinde hiç kalmadı ;) Ona yeni partisinde başarılar :-*
|
|
07-13-2008, 21:38 | #9 |
İyi bir hizmet yapacaksa eleştirmeyelim,yapmayacaksa sussun.
|
|
07-14-2008, 03:14 | #10 | |
Alıntı:
Kimse dozunu kaçırarak eleştiremez hain falan diye.Adamın icraatlarını bi görelim bakalım. BİR KERE mumcu ile ŞENER arasında dağlar kadar fark var.Cumhur başk. seçimi olsa şener katılırdı ancak mumcu katılmadı.Şener ayrılmasa daha iyidi ama ayrıldı ne yapalım.Yeni siyaset hayatında başarılar dilerim. |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|