AK Gençliğin Buluşma Noktası
Teknoloji Teknolojiyle ilgili tüm yenilikler burada paylaşılıyor.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 10-23-2008, 16:33   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Google'a Büyük Operasyon !
Daha önce hiçbir web sitesi bu kadar detaylı incelenmemişti. Resmi kurumların istediği belgeler, internet devi Google'ın başını ağrıtabilir. İşte ayrıntılar:



5 Eylül 2008'de ShiftDelete.Net'te yayınlanan "Büyük Operasyon mu Geliyor?" başlıklı haberde, Türkiye'de faaliyet gösteren bir internet deviyle ilgili olarak yapılan, alışılmışın dışında araştırma faaliyetleri konu edilmişti.

Okurların yoğun ilgisine rağmen, haberi yayınladıktan sonra bir süre sessiz kalmak zorundaydık. Bu süre içerisinde, araştırma yapılan firmanın, web sitemizden istenen belgelere karşı cevabını istemiştik. Firmanın, hem telefon hem de e-postalarımıza rağmen sessiz kalmasından sonra, ilgili markayı okurlarımızla paylaşmaya karar verdik.


HEDEFTE GOOGLE VAR
Aşağıda bir kopyasını görebileceğiniz belge, internet sitemizin ofisini bir süre şaşkınlığa uğrattı. Daha önce internet sitemizden bu tür bir belge istenmemişti. Söz konusu olan firma, ülkemizde en çok ziyaret edilen site olunca, bu şaşkınlık bir süre daha devam etti.


SORUN REKLAM GELİRLERİ Mİ?
Bu araştırmanın nedenine dair bazı söylentiler de mevcut. Bunlar arasında ilk sırayı; reklam gelirleri alıyor. Dileyen herkes, internet üzerinden web sitesine Google reklamları alabiliyor veya dilediği web sitelerine de reklam verebiliyor.
Konunun, vergiler açısından doğruluğu ve ülkemizdeki internet reklamcılığıyla uğraşan diğer kurumlarla devam ettirilen rekabet şartlarının yeniden değerlendirilmesi talepleri nedeniyle bu araştırmanın yapıldığı belirtiliyor.

Tüm İşbirlikleri İnceleniyor
Firmanın, ülkemizde yapmış olduğu tüm işbirlikleri hakkında detaylı araştırmalar yapılıyor. ShiftDelete.Net editörlerinin, Google Türkiye ile yaptığı tüm röportajlara ait video kayıtlarının da istenmesi, bunun en açık göstergesi.


PASTANIN EN BÜYÜK DİLİMİ GOOGLE'DA
Ülkemizde hızla büyüyen internet reklamcılığı sektöründe Google, en büyük paya sahip şirket. Tüm dünyada yaşanan finansal krizde önemli markalar ciddi zararlar açıklarken Google, karını arttırmaya devam ettiğini açıklamıştı. Benzer durum, ülkemizde de geçerliliğini koruyor. Google, reklam gelirlerini ve yayıncı ağını giderek genişletmeye devam ediyor.

Arama motoru, e-posta servisi, anında mesajlaşma yazılımı ve haritalar gibi önemli servisleri ile günlük hayatımızın bir parçası haline gelen internet devinin, bu araştırma sürecini sorunsuz bir şekilde atlatması, ülkemizdeki faaliyetlerini yasalara ve rekabet şartlarına uygun olarak daha da büyüyerek devam ettirmesi, en büyük dileğimiz.

Not: Haberimizi yayınladığımız günden bu yana sabırla bekleyen okurlarımıza, teşekkür ederiz.

Hakkı Alkan
http://shiftdelete.net

23 Ekim 2008

 

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım