AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 06-03-2008, 16:36   #1
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Standart GÖVDEYE GİREN KURTLAR !


CHP'li Sav'a tek söz söylemeyen Bahçeli, Babacan'ı eleştirdi

Sav'a tek söz söylemeyen Bahçeli, Babacan ve AK Parti'yi, inanç hortumcusu olarak niteledi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün yaptığı grup toplantısında CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın Hz Peygamberimiz (sas) ile ilgili sözleri hakkında bir yorum yapmazken, İçişleri Bakanı Ali Babacan'ın Avrupa Parlementosu'nda yaptığı 'Türkiye'de sadece azınlıklar değil, Müslüman çoğunluğun inançlarına bile baskı yapılıyor" sözlerini eleştirdi. Bahçeli, Babacan'ın bu sözlerini AK Parti'nin manevi değerleri siyaset piyasasına yeniden sürmesi olarak değerlendirdi. Bahçeli şöyle devam etti:" Dini duyguları kullanarak, manevi değer ticareti yapan 'inanç hortumcusu' AK Part'nin inanç üzerinden siyaset yapma alışkanlığının tedavi kubul etmez bir marazi hastalık halini aldığının inkarı ve delilidir."

"Başbakan, PKK'nın dağ kadroların jest yapmıştır" (tövbe estağfurullah)

Bahçeli'nin grup konuşmasında üzerinde durduğu bir başka konu ise TRT'nin Arapça, Farsça ve Kürtçe yayını hakkında oldu. Başabakan'ın hiçbir yasal düzenleme yapılmadan TRT'nin 24 saat ana dilde yayın yapacağını Diyarbakır'dan açıklamasını sert bir dille eleştirdi. Bahçeli, bu girişimle Türkçe dışındaki bir dilin resmileştirildiğini savundu. Daha da ileri giden MHP lideri, Başbakan'ın bu tavrını, 'Önce devlet adım atsın' diyen PKK'nın dağ kadrolarını yapılmış siyasi bir jest olarak gördüğünü kaydetti. Bahçeli, " Türkçeden başka dillerde, TRT'den yapılacak tam gün yayın anlayışı, PKK terör örgütünün dağ kadrosunun silahlı baskısına ve yenirdeki uzantılarının ise siyasal taleplerine karşı tam bir teslimiyetin ifadesidir. Verilen tavizler burada da son bulmayacak, önümüzdeki dönemde ana dilde eğitime ve oradan da ayrı dil konuşanların, aynı devlet kurmak için ayrılma taleplerine kadar gidecektir." dedi.

Bahçeli, Başbakan'ın açıkladığı GAP Eylem Planını hem eleştirdi, hem destekledi. Hükümetin GAP planını 5 Kasım'daki Beyaz Saray'da yapılan Bush-Erdoğan görüşmesiyle ilişkilendiren Bahçeli, görüşmenin perde arkasının aydınlanmaya başladığını kaydederek şöyle konuştu: "Sözde ekonomik yatırım ve yardım ile maskelenmiş bir siyasal açılım projesi, bir türlü bitirilemeyen PKK terör örgütünün kandil kadroları ile onun siyasi temsilcilerinin önüne konulmuştur. Onların yeterli görmesi ile uygulaması mümkün olacaktır. Eğer yeterli görülmezse, terör artacaktır."

Bahçeli, bölgeye yapılan yatırımları can-ı gönülden desteklediklerini de belirtti. Bahçeli, bu tür yatırımların Karadeniz, Akdeniz, Ege, Marmara, Doğu Anadolu ve İç Anadolu'ya da kaydırılmasını istedi.

Başbakan'ın yol arkadaşları arasında esnaf, çiftçi ve memur yoktur

Bahçeli konuşmasının büyük bir kısmını esnafın sorunlarına ayırdı. Esnafın siftah yapmadan kepenk kapattığına işaret eden Devlet Bahçeli, esnafın kendi makul talihine terk edildiğini savundu. Başbakan'ın beraber yürüdüğü yol arkadaşları arasında esnaf, sanatkar, çiftçi, emekli ve memurun bulunmadığına dikkat çeken Devlet Bahceli, Başbakan Erdoğan'a bir de çağrı da bulundu: "Buradan başbakan Erdoğan'a diyorum ki; Ferhat gibi dağları delmekle uğraşacağınıza, vatandaşımızın dayanılmaz hale gelen feryadını işitin."

Türkiye'nin sahipsiz olmadığına da vurgu yapan MHP Lideri, "MHP her hal ve şartta, milletimizin ağır sorunlarına vakıftır. Çözüme hazırdır. Bu kararımızı, kararlılığımızı ve milletimize olan inancımızı huzurunuzda bir kez daha vurguluyorum." sözleriyle iktidara talip olduğu mesajını verdi. Ankara, Zaman 03 Haziran 2008, Salı

 

hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-03-2008, 16:37   #2
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart GÖVDEYE GİREN KURTLAR !
Zamanında sizide gördük.. ;) Sahte milliyetçiler..
  Alıntı ile Cevapla
Alt 06-03-2008, 16:46   #3
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Standart GÖVDEYE GİREN KURTLAR !
Türkiyemiz bukalemun virüslerinin sebep olduğu enfeksiyonu geçiriyor.Birde böyle gövdeye giren kurtları taşıyor. Uzaktan baksan zannedersinki Türk Milletinin sevdalısı koruyucusu dertlisi , senden bendenler...Ama gerçek yüzlerinde hemen her fırsatta zehirli dişlerinden zehir akıtan ne idüğü belirsiz başbelaları..O zehirli dişleriyle Türk milletinin meyve veren ağaçlarını kemirmeye çalışıyorlar..Beceremeyince salyalarını atıyorlar.. Safı beyinleri kandırıyorlar. AMA ASLEN NEREYE AİT OLDUKLARINI KİMDEN OLDUKLARINI ARTIK GÖZDEN KAÇIRAMIYORLAR !
Milletimizin değerlerini maske edinerek gayri milli yapılanmanın hesabına ne yapıyorlarsa yapıyorlar ! İşte gene ortaya çıktı. Sav'a bişey demedi dese zaten garip olurdu.Babacan çok doğru bir söz söyledi AB'ye..Onun için acaba birde şunun içinmi bu sefer Babacan'a tüm kinleriyle bozukluklarıyla çakallıklarıyla saldırıyorlar !

http://www.samanyoluhaber.com/haber-98500.html

Onlara kalsa iktidarları boyunca, başbakan yardımcısıyken 4 defa yurt dışına çıkmıştır !

CHP = MHP
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-03-2008, 17:37   #4
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Standart GÖVDEYE GİREN KURTLAR !
Bu MHP'de hiç utanma kalmadı mı acaba ?
  Alıntı ile Cevapla
Alt 06-03-2008, 17:39   #5
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart GÖVDEYE GİREN KURTLAR !
utanmak herkese nasip olmaz....
emre bunların sanki neler yaptığını bilmiyoruz...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi