AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-20-2008, 23:39   #1
Kullanıcı Adı
Ahlak
Standart Gözünü üşütmüş
Karakter boyutu :

Gözünü üşütmüş


Başbakan’ın gözünde ne var ?
Tayyip Erdoğan’ın 19 Mayıs gibi önemli bir günde tüm programlarını iptal ettirecek kadar önemli
“göz rahatsızlığı” herkesin merakını çekti




Haber : Ceyhun BOZKURT
Başbakanlık Basın Merkezi’nden önceki gün bir açıklama yapılarak, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın göz rahatsızlığı olduğu duyuruldu. Erdoğan’ın bu nedenle dünkü 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katılamayacağı bildirildi. 18 Mayıs akşamı AKP’li gençlerin Eskişehir’deki şöleninde Kubat ve Zara’yı dinleyerek eğlenen Erdoğan’ın, 19 Mayıs günü ortaya çıkan “ani göz rahatsızlığı” DSP Milletvekili Tayfun İçli’yi şaşırttı. “Bir önceki gün sağlığı son derece yerindeydi. Bu rahatsızlığın mutlaka bir nedeni vardır. Acil şifalar diliyoruz” dedi.

Rahatsızlığı ciddi
Yazar Yalçın Küçük, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Başka ve çok ciddi bir rahatsızlık” nedeniyle 19 Mayıs törenlerine katılmadığını ileri sürdü. Erdoğan’ın rahatsızlandığı yönündeki basın açıklamasının 18 Mayıs gecesi saat 24.00 sularında yapıldığına dikkat çeken Küçük, “Bir başbakanın resmi bir bayrama katılmayacağı, bu saatte haber verilmez. Ani rahatsızlık denilen bir şey var. Hangi doktor ani göz rahatsızlığını teşhis etmiş? Kendisinin hasta olduğunu herkes biliyor artık. Ama hiç kimse bunu ifade etmiyor. Erdoğan’ın ’doktorları’olduğu söyleniyor. Ama bu doktorların kimler olduğunu da hiç kimse bilmiyor. Böyle tuhaf bir durumla karşı karşıyayız. Bu gizlilik sürdüğü müddetçe, şaibe ve söylentiler de asla bitmeyecektir. Ama görünen o ki, Sayın Erdoğan kamu görevi yapamayacak derecede rahatsız” dedi. Erdoğan’ın en kısa zamanda bir Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek, muayene olması gerektiğini, bunun için de GATA’nın tercih edilmesinin uygun olacağını savunan Yalçın Küçük, “Sayın Erdoğan, 2006 Ekim ayında Güven Hastanesi’ne yattığında, tek ziyaretçisi Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt idi. Bir kamu görevlisi olarak ona düşen, Dolmabahçe mülakatından önce, gördüklerini GATA’ya yazılı olarak bildirmesidir” diye konuştu.

İnandırıcı gelmiyor
Toplumsal Düşünce Derneği Genel Başkanı Fethi Bolayır, 19 Mayıs’ın Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan mücadelenin ilk noktası olduğunu belirterek, “Cumhuriyet’in Başbakanı, bir önceki akşam Eskişehir’deki törenlere katılıp, ertesi gün Anıtkabir’e gelemiyorsa, bunu bir göz rahatsızlığına bağlamak pek inandırıcı olmuyor” diye konuştu. Türk siyasetçilerinin, “takiyye” sanatını kullanmak bakımından müstesna insanlar olduğunu söyleyen Bolayır, “Rahmetli Ecevit’i hatırlıyorum. Ecevit’in ölümüne sebep olan, bir milli kahramanın cenazesine gelmesidir. O gün düşmüş ve bir daha da kalkamamıştır. Bu devlet adamı duyarlılığıdır” dedi.



Adenoviral iddiası
Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın gözünde arpacık çıkmadığı, bulaşıcı iltihabi bir durumun olduğu belirtildi. Doktorları da Erdoğan’a birkaç gün istirahat önerdi. Bu arada, Ankara Numune Hastanesi Göz Kliniği Şefi Prof. Dr. Hikmet Hasıripi, yaptığı açıklamada, “Başbakan’ın gözünde bugünlerde sıkça rastlanılan ve mevsime bağlı olarak görülen viral göz nezlesi adenoviral oluşmuş olabilir. Bu ise özellikle ilk birkaç gün bulaşıcıdır” dedi.


haber10

 

Ahlak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-20-2008, 23:40   #2
Kullanıcı Adı
Ahlak
Standart Gözünü üşütmüş
Başbakanımıza acil şifalar diliyorum...Göz önemli tabi
Ahlak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-20-2008, 23:42   #3
Kullanıcı Adı
Beritan
Standart Gözünü üşütmüş
Başbakan’ın gözünde ne var ?
Tayyip Erdoğan’ın 19 Mayıs gibi önemli bir günde tüm programlarını iptal ettirecek kadar önemli
“göz rahatsızlığı” herkesin merakını çekti


sağlıkta bile şüphe edecek kadar kalplar körelmiş..
lütfen sorarım size sağlıkmı önemli....?
anlam veremediğim adına eylence koydukları tıngırtımı?
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-20-2008, 23:43   #4
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Standart Gözünü üşütmüş
Başbakan'ın gözüne bişey olacağına varsın 19 Mayıs'a katılmasın ne olmuş sanki sağlığından daha mı önemli?

Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi
Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi..
  Alıntı ile Cevapla
Alt 05-21-2008, 00:01   #5
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
Standart Gözünü üşütmüş
düzmüş de düzmüş dsp li..Çok İçliymiş bugüne mi kustun be adam..Senin de başına gelsin istiyormusun..Allah kimseyi hastalıkla yoğurmasın.
Kırık_Çocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi